Hvordan fjerne lugt fra kælder lejlighed lugte?

October 26

Hvordan fjerne lugt fra kælder lejlighed lugte?

Kælderen lejligheder kan have alle bekvemmeligheder af en overjordiske lejlighed og ligner mere et hjem end en kælder. Desværre, uanset hvor meget arbejde gik ind i at omdanne området til en varm og indbydende lejlighed, den umiskendelige "kælderen lugt" kan forblive. Heldigvis, flere billige produkter vil hjælpe naturligvis fjerne lugter og opfriske en kælderlejlighed. Bruge metoderne alene eller sammen med hinanden til at maksimere lugt fjernelse.

Instruktioner

•Dæk tæpper med et lag af bagepulver at fjerne ubehagelige lugte fanget i tæppe fibre. Forlade soda pulver på gulvtæppet i flere timer eller natten over, så fjern det med en støvsuger.

•Fjernelse lugt i luften ved at anbringe skåle med eddike rundt kælderlejlighed. Lad sidde i 24 timer. Kassér eddike og genopfylde skåle hvis lugten er fortsat. Alternativt, du kan fjerne lugt fanget i vægge ved at tørre overfladen med en ren klud fugtet i hvid eddike og lade det tørre uden skylning det ud.

•Opret en all-naturlige og brugerdefinerede luftfriskere ved at blande 2 kopper vand og 10 dråber af den æteriske olie efter eget valg til en ren sprayflaske. Kanel, mynte, Kryddernelliker, lavendel og citron er kun et par af valg for luftfriskere.

•Poke flere huller i låg plastic containere. Fyld beholderne med aktivt kul og sikre de hul-fyldt låg på de plastbeholdere. Placer containerne rundt i lejligheden til at absorbere lugte dvælende i luften.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com