Sådan Fix en vaskemaskine lækage efter en vinter fryse

October 27

Koldt vejr er bane af vandrør og de apparater, der er baseret på dem. Vandet udvider sig når det fryser, og dette øger trykket i rørene som temperaturen falder. Hvis trykket er ikke fritaget eller vandet ikke tø, kan røret briste. Når dette sker, vil ikke apparatet det fører til arbejde ordentligt indtil lække er fast. Reparere en vaskemaskine lækage efter en vinter fryse kræver pleje at forhindre lækage bliver værre.

Instruktioner

•Drej off vigtigste vandventil hvis rørene fører til vaskemaskinen er frosset. Åbne alle vandhaner i dit hjem give vandet allerede i system steder at gå, da det begynder at optøning. Tag renseren samt for at forhindre en elektrisk ulykke.

•Søge for revner i rørene fører til vaskemaskinen. Brug en hårtørrer til at blæse varm luft på en revnet rør til at tø is inde i den. Placer en beholder under røret til at samle vand, så begynder det siver ud. Vandet skal være minimal med hovedventilen slukket.

•Klippe off den halvtosset del af røret med en rørskærer og erstatte det med en frisk rør stykke af samme størrelse. Krat rør med sandpapir og skyl ud både nye og gamle rør til at rense dem. Klemme udskiftning rør på plads, eller lodde det. Wrap reparerede røret i en pipe isolering ærme til at forhindre fremtidige frysning.

•Undersøg slanger fører til vaskemaskinen. Brug en hårtørrer på dem til at optø frosne vand, og Erstat alle slanger, der lækker. Reconnect slanger med friske pakninger.

•Åbn adgangspanel i bunden eller bagsiden af renseren når resten af dine rør har optøet og den primære vandventil er tilbage på. Tænd vaskemaskinen, så det starter påfyldning. Se pumpe og komponenter i adgangspanelet til at kigge efter utætheder som bassinet fylder.

•Udskift pumpen, hvis det lækager, ved at frakoble skive og vippe på forsiden af det op på en bil-stik så det ikke vil falde. Unbolt pumpen fra sin bolig, ved hjælp af en skruenøgle. Løsne slanger fra pumpen, skub bæltet ud og vrikke pumpe ud. Sætte en ny en i, tilslutte slangerne og bolt det med Skruenøglen. Pumpe håndtag går ind i slidsen agitator og bæltet skal justeres med pumpe remskive.

•Plug vaskemaskinen tilbage i og placere isolerende ærmer på resten af dine rør til at forhindre fremtidige frysning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com