Hvad kan jeg plante i min have i efteråret & vinter i Zone 7B?

October 29

USA Department af landbrug hårdførhed Zone 7B dækker dele af det sydlige Virginia, North og South Carolina, Georgia, Mississippi, Alabama, Arkansas, Oklahoma og Texas. Nogle dele af det sydvestlige USA og West Coast også falder ind under denne voksende zone, hvor den gennemsnitlige årlige temperatur går ikke lavere end 50 til 10 grader Fahrenheit. Denne relativt varme zone giver mulighed for gartnere at plante og producere gennem efteråret og en del af vinteren.

Asparges

Plante asparges kroner, rodsystem af et-årige asparges, i løbet af November eller December i Zone 7b. Disse kroner udbyttet ikke af den næste vækstsæson. Tillad fronds åbne i bregner, som producerer mad til rodsystemet og hjælpe med at etablere det. Vente, indtil det følgende forår at høste denne afgrøde.

Rødbeder

Denne cool-vejrforhold rodfrugt kan overleve lave efterår temperaturer. Plante det mellem August og slutningen af September til et udbytte senere på sæsonen. Både sukkerroer rødder og toppe er spiselige indtil den første fryse.

Kål

Kål og dens slægtninge er bedst i køligere temperaturer og dyrkes bedst i foråret og efteråret. Plante falder kål mellem midten af August og den første af oktober. Denne plante foretrækker basisk jord. Fall afgrøder vil vokse hurtigere, når fodret med en høj-kvælstof gødning en gang om måneden.

Gulerødder

Gulerødder er bedst når de plantes mellem den tredje uge af August og i midten af September. Give blød jord uden sten eller et højt lerindhold for de bedste resultater. Soen successive beplantninger hver tre uger til at nyde høsten indtil efteråret kommer.

Collard Greens

Denne klassiske sydlige grøn vokser godt i Zone 7b. Plante collards for en efterår høst mellem først af August og begyndelsen af oktober.

Salat

Bladgrøntsager grønne grøntsager såsom salat, smager bedre i køligt vejr, som varme sommertemperaturer forårsager dem til at bolt og vende bitter. Falder salat afgrøderne plantet i løbet af September vil give indtil frost skader de sarte blade. Give rige jord og masser af fugt til en sund afgrøde.

Sennep

Sennep producerer krydret grønne passende til salater, sandwich, braisering og supper, men vil ikke give frø når plantet i efteråret. Soen sennep til en efterår høst mellem slutningen af August og begyndelsen af oktober.

Løg

Plante løg til en forår høsten mellem September 1 og December 31 at give dem et forspring på næste sæson vækst. Tillad ikke pærer til at fryse. Løg er bedst i jorden høj i fosfor og Kali.

Radiser

Radiser producere både velsmagende pærer og grønne til salater, sandwich og madlavning. Så radise frø mellem September 1 og midten af oktober i Zone 7b. Som med mange greens, sennep har tendens til at blomstre og blive bitter i varmt vejr.

Spinat

Med salat, spinat foretrækker kølige temperaturer og vil bolt hvis de får for meget varme og sol. Plante falder spinat mellem September 1 og midten af oktober, og høste det indtil kulde skade afgrøden. Levere høj-kvælstof, basisk jord for de bedste resultater.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com