Sådan Fix en faldende gips loft

October 30

Om fastsættelse af en gammel gips loft, der er faldende ned kan kræve nogle omfattende reparationer, eller kan endda kræve komplet udskiftning af den gamle gips med sheetrock. Første, du nødt til at vurdere omfanget af skaden og afgøre, om der er en utæthed eller fugt problemet op i loftet.

Instruktioner

Sådan Fix en faldende gips loft

•Kontrollér, at der er ingen læk i taget, der forårsager gips at komme ned. Uanset hvad du skal gøre næste, skal eventuelle nødvendige tag reparationer gøres for at sikre, at alt over loftet er tørt. Nogle gange tidligere lækager eller bare alderdom gør gips mislykkes. Ansætte en Tagdækker, hvis du skal foretage reparationer på taget.

•Understand hvordan gamle drejebænk og gips blev oprindeligt udført. Tynde strimler træ kaldet drejebænk var naglet i rækker til studs og loftet bjælker. Over dette var sprede et lag af mørtel, ofte med hestehår eller endda kylling fjer blandet at give det styrke og fleksibilitet. En var tør, plasterer spredes et tyndt lag af kalkpuds. Denne mur var meget hårdere og mere holdbare end moderne gips sheetrock vægge, men det var en langvarig og bekostelig proces udført af sande håndværkere. Få mennesker, i dag hvordan man gør gammeldags gips arbejde. Det overvældende flertal af moderne vægge og lofter er færdig med sheetrock, fælles sammensatte og tape. Hvis dit hjem er af særlig historisk betydning, det kan være umagen værd at finde nogen, der kan gøre en ægte gips reparation. Men, de fleste reparationer kan gøres ganske godt af lappe i med sheetrock.

•Hvis skaden er begrænset til en lille nok område. Du kan muligvis blot patch dette område i med sheetrock, tape og mudder. Fjerne alle de løse og beskadigede gips fra loftet. Du vil sandsynligvis ønsker at dække området nedenfor med plastfolie eller drop klude. Skære en rektangulær eller kvadratisk område, så du kan skære et stykke af sheetrock til at passe. Du vil udsætte drejebænken, så prøv at fjerne gips tilbage til et loft tværbjælke, så du kan tilslutte den sheetrock sikkert til tværbjælke i stedet for at lade det hænge kun skruet til drejebænken.

•Brug hobbykniv til at score overflade af gips langs en lineal så dybt som du kan. Derefter bruge hammer og mejsel eller spartel forsigtigt fjerne gamle gips i som lige en linje som du kan.

Forpakket den rigtige tykkelse af sheetrock. Den regelmæssige 1/2-inch sheetrock kan være for tyk og vil være højere end den oprindelige overflade. Sheetrock fås i 3/8-inch tykkelse, der kan fungere bedre. Måle højden af omkringliggende loft gips så præcist som du kan.

•Klippe den sheetrock til at passe, og skru den ind i strøer. Space skruerne omkring seks inches fra hinanden langs strøer på en sikker patch.

•Fyld mudderet pan med fælles sammensatte (almindeligvis kaldet mudder). Brug seks-tommer drywall kniv, lå en god seng af mudder langs sømme. Klippe båndet til den korrekte længde og integrere det godt ind i mudder ved at trykke det i fast med drywall kniv. Patch over skruen smilehuller så godt. Lad denne tørre i 24 timer. Det kan formindske en hel del.

•Brug kniven 10-tommer drywall gå over sømmene igen med fælles sammensatte, denne gang, udtynding ud så glat som du kan. Da dette er et tyndere lag, vil det tage mellem fire og otte timer for at tørre. Hvis du er meget god, to frakker kan være tilstrækkeligt og vil sand glat. Hvis du matchende en tekstur over reparation, vil to frakker være rigeligt. Når tør kan du slibe det glat og gøre tekstur. Hvis dit loft er glat, er chancerne du bliver nødt til at en tredje lys "touch-up" frakke af mudder at se virkelig godt.

Hvordan til at hænge en helt ny loft over de gamle én.

•Dæk gulvet og eventuelle resterende møbler med plastfolie eller drop klude. Fjerne de værste områder af løs puds i loftet.

•Anvend en stud finder til at finde alle loft strøer og markere dem langs loftet.

•Sæt træ forskalling strimler ret over den gamle gips langs strøer med 2-tommer skruer. Køre forskalling strimler omkring kanten af hele loftet hvor loftet møder muren. Dette giver dig en ramme til at hænge nye sheetrock lige over den dårlige loft.

Hæng nye sheetrock til forskalling strimler, følgende trin 6 til 8 ovenfor.

Tips & advarsler

  • Gør ikke dette arbejde omkring børn. Holde børn langt væk fra området, når du fjerner den gamle gips. På mindst vil nogle af de gamle lag af maling være bly-baseret, og du ønsker ikke at udsætte børn for at føre. Hold arbejdsområdet rent, og støvsuges.
  • Aldrig opstille ubrugte mudder tilbage i den oprindelige spand som du kan forurene det tørrede materiale. Bortskaffe det ind i en skraldespand eller taske, ikke ned i vasken.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com