Sådan Beskær blommetræer i New Zealand

October 30

Blommer er en årlige sommer behandle. Stenfrugter ligner andre frugttræer i deres behov for sol, varme, god jord og korrekt beskæring. Korrekt beskæring teknik og timing er afgørende for blomme træ produktion sats og kvaliteten af frugt. Juni er det bedste tidspunkt at beskære blommetræer i New Zealand. Tidspunktet er vigtigt, fordi det hjælper med at forhindre indførelsen af sølv blad sygdom. Beskæring en blomme træ er simpelthen fjerne dette års vækst siden det ikke vil producere frugt. Forme træet for at holde et vinglas form, og holde træet åbne i midten.

Instruktioner

•Sæt tarp rundt i bunden af træet. Det vil bidrage til at gøre oprydning lettere ved at fange snavs under projektet beskæring. Brug værktøjet blyantspidser til at finpudse din grensakse. Slib dem efter store, hårde nedskæringer og periodisk under beskæring til at sikre ren nedskæringer. Du vil sandsynligvis beskæring to sveske træer, som de fleste svesker har brug for en bestøver træ af samme art.

•Tag på handsker til at beskytte dine hænder fra skarpe bits af træ og splinter. Sat op ad stigen på et niveau område tæt på plum tree. Tag et godt kig på træet fra en afstand af 10-15 fødder væk. Overvej form, hvordan filtrede indre af kronen er og hvis det skal blive reduceret i højde for nogen grund. Europæiske og japanske blommer er fælles frugt typer i New Zealand. De japanske blommer er self-fertile.

•Klippe alle deadwood og knækkede grene. Ny vækst, der kommer ud i enderne af sidste års grene skal reduceres til 12 inches. Ny vækst, der kommer fra de vigtigste centerleder skal skæres til 6 inches. Når du foretager eventuelle nedskæringer, gøre beskæring lige over en sund skyde. Vinkel cut lidt væk fra opløbet nedenfor, så fugt ikke kontinuerligt drypper på skyde og rådne det.

•Look for og fjerne enhver grene, der gnider mod hinanden eller er krydsede. Ren inde i træet for at skabe luftcirkulation for de resterende grene og den kommende frugt. Omkring 45 sorter af blommer blev indført til New Zealand i i 1980 ' erne og 90 ' erne. De fleste af sorterne, der fandtes for at være uegnet til New Zealand, og nogle er "tabt" kultivarer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com