Er tremme Platform senge Okay for overvægtige mennesker?

July 1

En tremme platform seng adskiller sig fra en konventionel boks foråret seng, idet det bruger træ planker eller bestyrelser for rammen. Bed slats understøtte madras uden behov for pladskrævende boks fjedre, mens også give bedre luftcirkulation og forhindre ophobning af støv og allergener. For overvægt, dog kan tremme platform senge ikke altid være den bedste løsning.

Variation

Ikke alle tremme platform senge er skabt lige. Den ideelle vægtkapacitet vil afhænge af typen af træ, der anvendes til lamellerne, tykkelse af træ, antallet af lameller og den samlede konstruktion af rammen. Nogle tremme seng producenter vil omfatte en vægtkapacitet på etiketten; men når du får vist vægt kapaciteten, skal du huske at medtage vægten af madrassen. Således, for eksempel, hvis vægtkapacitet læser "400 pund", du skal først trækker vægten af madras til at bestemme, hvor meget menneskets vægt tremme seng kan håndtere.

Skæv vægtfordeling

Mens nogle tremme senge kan blive annonceret som havende en høj vægtkapacitet, denne kapacitet typisk tegner sig kun for selv vægtfordeling. Enkelte lameller er meget følsomme og kan bryde nemt med overvægt. Hvis en overvægtig person knæler på en af lamellerne eller bøjninger på en måde, der lægger for meget pres på én tremme, kan det bryde. Dette faktum alene kan forårsage nogle overvægtige mennesker til at genoverveje køber en tremme platform seng.

Pres på madrassen

Tremme senge placere naturligvis en masse pres på en madras på grund af den måde lameller med afstand fra hinanden. Forskellene mellem lamellerne placere ujævn pres på madrassen, får det til at bære ud meget hurtigere, end det ville på en mere traditionel boks foråret overflade. Dette pres er kun forhøjet med øget massen af en overvægtig person.

Nedsat støtte

Lameller har en tendens til at synke når vægt anvendes. Dette kan resultere i formindsket rygstøtte, uophørlige pibende lyde og endda rygmarvslammelse over tid. Mens en letvægts person ikke vil forårsage lameller at synke meget, kan en overvægtig person forårsage problemet mere dramatisk.

At gøre valget

Hvis du har en stor ramme, tilbyde en boks foråret støtte kan typisk den største grad af komfort og støtte, med den mindste potentiale for skade. Men hvis du vil opnå fordelene ved en tremme platform seng, gøre din forskning og finde en udpeget til at håndtere en masse vægt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com