Hvor hen til forhindre vand oprustning Under en opbevaring skur

October 31

Stående vand under udendørs bygninger er en invitation til myg og andre fejl. Et lager skur giver en fugtig, mørk miljø for bugs at klække. Den bedste mulighed for at fjerne risikoen for stillestående vand under en udendørs oplagring skur er at opbygge en dræning grøft under skuret til en placering, hvor vandet kan løbe ud sikkert. Afvandingsgrøfter er nemme at konstruere og er let skjult under jorden. Du skal midlertidigt flytte skuret mens grave en grøft.

Instruktioner

•Mark en sti til den grøft, der skal føre ned ad bakke mod et afstrømning området. Det vigtigste område af grøften bør dække midt i det område, hvor vandet typisk står.

•Dig i grøften. Start på en dybde på 12 inches og en bredde på 24 inches centreret på det vigtigste område, hvor stillestående vand samler. Grøften strækker sig ud fra de vigtigste områder bør gradvis dybere, droppe en tomme hver otte fødder. Bredden af grøften strækker sig ud fra området bør være ni til 12 inches lang. Anker en otte-fods streng til starten af grøft med en snor bundet til det. Strække streng langs længden af grøft til at kontrollere den nedadgående vinkel er et minimum af en tomme hver otte fødder.

•Line hullet med landskab stof. Stoffet skal overlapper kanten af hullet med seks til 12 inches per side, herunder det vigtigste område.

•Pour rock i hullet til inden for to til to inches af overfladen. Fold landskab stof over klippen.

•Backfill hul med snavs og top med sod eller frø hvor det er nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com