Ideer til perlator vægt

December 28

Ideer til perlator vægt

Core beluftning tillader fugt og luft til lettere Angiv jord under græsplæner og enge, hvilket til gengæld gør oprettelsen af frø og tørv hurtigere og mere pålidelig. Det reducerer også stråtag på overfladen. Beluftere er tilgængelige i to fælles stilarter, som rorpind ændring vedhæftede filer samt efterhængte udstyr beregnet til brug med græsplæne traktorer og ride-on plæneklippere. Begge har hule tænder, at punch ned i jorden og derefter skubbe kerner af jord, forlader utallige små huller; de resulterende kerner forsvinder typisk tilbage til plænen i omkring en uge.

Fordelene ved udluftning

Beluftning primære mål er at give fugt-bårne næringsstoffer til mere nemt indtaste jorden, hvor de kan blive absorberet. Når vandet rejser dybere i jorden, tilskynder det rødder til graver dybere. Græs også fordele fra lettet tæthed af jorden; rødderne kan vokse lettere. Afstrømningen er væsentligt reduceret, spare på bekostning af spildt vand fra sprinklersystemer.

Hvorfor tilføje vægt

De mest almindelige størrelse af tine er 3 inches længe ved tre-ottendedele af en tomme i diameter. Tilføje vægt er normalt nødvendiggjort af meget tunge, ler-baseret jord. Hvis tænderne er i stand til at trænge ind i jorden til fuld dybde - for eksempel, er hvis 3-tommer tines udbytte kun 1-tommer kerner--mere vægt påkrævet. Uden ekstra vægt reduceres effektiviteten af processen markant.

Modificerede havefræsere

Motoriseret havefræsere tendens til at være bevidst tunge i design--de har en indbygget motor og er fremstillet af solide materialer--saa tiller vinger vil perforere og vende jorden; de derfor arbejde samt Plæneluftere. Skaberne af Aeroller, en sådan rorpind/perlator ændring udlæg, Bemærk, at "rullerne er lavet af solidt støbejern, så de tilføje ca 40 pounds på rorpinden til at opnå dybere beluftning i tung lerjord." Selvom tilpasset havefræsere alligevel vejer mindre end efterhængte enheder, har de også færre tænder; Resultatet er, at vægten pr. tine forholdet er sammenlignelige. Hvis sådan en opsætning ikke producerer god, dyb, ensartet stik, er der ingen sikker måde at tilføje ekstra vægt.

Efterhængte Plæneluftere

Producenterne giver typisk et minimum hestekræfter rating for plænepleje maskine, der skal bruges til at trække deres produkter.

Nogle af ferieboligerne har en skuffe, designet specifikt til at tilføje vægt. Denne bakke er beregnet til at blive fyldt med betonsten eller flisebelæning. Prøv en mellemlang beløb af vægt først--tre konkrete ure er et godt sted at starte, selv om fem ikke er en usædvanlig belastning--at se hvis tilføjet "punch" er blevet realiseret. Tilføje mere nødvendigt op til maksimal vægt lastning rådgivet i brugervejledningen.

Vand-indtastningsklare tow behinds fås i to stilarter: en metal, hvor tænderne er svejset direkte til tromlen, og en type med en plast tromle og en separat beluftning roller. Både arbejde på samme måde, men sidstnævnte tendens til at være billigere. For mindre resistente jordbund, kan maskinerne bruges med lidt eller ingen vand om bord; vand volumen-- og derfor vægt--er steget til tungere jord.

Overvejelser

En perlator vil trænge våde ler-baseret jord lettere end tørre; din maskine vil sandsynligvis opfører sig anderledes i ændrede betingelser. Blødt, fugtig jord, der ikke er blevet mudret er ideel, og en dag efter en tung regn er anbefalet af ansatte på Aeroller. Lære den bedste vægt-belastning for de forskellige situationer, du støder på, og notere dem ned i brugervejledningen for reference.

Droppe niveauet af den perlator tungen reducerer den vinkel, hvor vægten hylden er sat; Hvis blokke eller asfaltudlæggere uafladelig vakle eller falde, købe en adapter hitch, der vil sænke den perlator tungen. Den reducerede vinkel bør løse problemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com