Hvor hen til lave løs trappen rækværk

November 1

En løs eller vaklende trappen rækværk eller gelænder kan ikke stå op på vægten, det er beregnet til at støtte, der tjener en sikkerhedsrisiko, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Selv om processen synes svært, kan du reparere en løs at gelænder dig selv i stedet for søger professionel bistand. Rækværket består typisk af træ skinner knyttet til beslag monteres på væggen langs en trappe. Inspicer fuger mellem væg, beslag og gelænder på forhånd for at spare tid under reparationen, så du ved, hvilke dele der er løs.

Instruktioner

•Stram beslaget skruer med en skruetrækker. Vende hver skrue med uret for at højttalerbeslag, startende fra toppen af trappen og arbejde din vej til den nederste beslag.

•Udskift strippet skruer med nye. Drej den afisolerede skrue mod uret for at løsne og fjerne det fra beslaget. Udskift beskadigede skruen med en matchende, strammes med en skruetrækker til at forhindre skader på hovedet.

•Undersøg hvert beslag langs trappe til skade. Ser for brudt eller bøjet beslag og dem med manglende skruer. Fjerne beslag skruerne ved at dreje dem mod uret. Forstå beslaget og forsigtigt trække det fra under rækværket.

•Anbring udskiftning beslaget mod væggen, ved hjælp af den tidligere beslag skruehuller som en guide. Køre skruer igennem hullerne til skruer i beslaget og gennem væggen. Hvis omfattende væg skade forhindrer dig i at installere beslaget over det oprindelige stedet, Find en mur stud nær den tidligere stud ved hjælp af en stud finder.

•Indstil beslag over stud og markere placeringer for skrue huller over muren og undersiden rækværket. Bor en 1/8-inch pilot hul i stud i væggen. Også bore 1/16-inch huller i undersiden af jernbane, 1/4-inch deep.

•Anbring beslag i sted og Fastgør det med skruer. Men for beton eller mursten vægge, bruge konkrete ankre.

•Tag base trim eller molding fra bunden af en løs newel med et brækjern. Newels holder rækværket på den side af trappen uden en væg. Fjern søm fra trim med tænger. Sæt disse til side til at genbruge. Find monteringsbeslag, typisk på hver side af newel. Fastspænd de skruer, der løber ind i gulvet og siden af newel indlæg så de anker det sikkert. Fjern strippet skruer fra beslagene og erstatte med lidt længere skruer. Erstatte støbning rundt om bunden og erstatte negle for at fastgøre den til slidbanen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com