Udsmykning med ahorn hårdttræ gulve

March 25

Udsmykning med ahorn hårdttræ gulve

På grund af lys farve og glat korn af ahorntræ er det et populært valg for mange udsmykning ordninger. Holdbar og alsidig, ahorn hårdttræ Gulvbelægning kan bruges til at tilføje tilstedeværelse og skønhed til ethvert rum i dit hjem, fra de mest formelle livings værelser til afslappede og hyggelige familieværelser. Hvis du er på udkig efter måder at dekorere i overensstemmelse med denne type af hårdttræ gulvbelægning, er der flere design tips at huske.

Lys farveskema

En af de mest populære typer af ahorn hårdttræ Gulvbelægning er "sukker" eller "rock" ahorn. Denne type af træ er meget lys i farve. For at skabe en åben og luftigt udseende på dit space, kan du vælge at koordinere disse let plettet skoven med fløde, neutral eller svagt farvet væg behandlinger. Dette vil skabe en illusion af rum og expansiveness. Andre sorter af ahorn er stadig bleg tan lys brun i farven naturligt, selv om de kan farves mørkere at skabe kontrast mellem lys-farvede møbler og væg behandlinger.

Decor stilarter

Da ahorn er noget af et tomt lærred på grund af dens subtile farve og korn, kan det koordinere med næsten enhver valgte stil i indretning. Der er dog nogle udsmykning stilarter, der virker særligt godt med denne gulvbelægning. For eksempel, kan en moderne minimalistisk design eller æstetiske bruge denne type af hårdttræ gulvbelægning som base. Supplere gulvbelægning med møbler, der har lavt, bløde linjer og køling farvepaletter. I en mere afslappet og hyggeligt land indretning, kan maple også være en førsteklasses valg takket være de rustikke kvaliteter af træ og holdbarheden af materialet.

Møbler

De fleste typer af møbler bliver funktionelle i et rum med ahorn gulve. Hvis du vælger en høj kvalitet ahorn for dine gulve, er det holdbart for selv de mest almindeligt gik på områder som foyerer og gangarealer. Dog er lægge tæpper under møbler dit bedste forsvar mod ridser og snavs, som kan skade finish.

Naturlige elementer

Ahorn hårdttræ Gulvbelægning kan bringe et strejf af udendørs ind i dit hjem. For at supplere denne funktion, kan du prøve inkorporerer elementer af naturen i rummets design. For eksempel, kan du vælge at bringe i træmøbler i lignende eller kontrasterende nuancer. Potteplanter vil tilføje farve og sundhed til en rummets indretning. Kunstige planter vil bringe i en lignende virkning og kræver mindre vedligeholdelse. Dekorative vand funktioner som springvand, vil også optage skønhed af udendørs inde dit space.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com