Typer af porrer

April 16

Porrer er en hårdfør, staude vegetabilske vifte af familien Alliaceae, der udviser en mild smag ligner et løg. Disse Loeg vokser i klaser og producere frodige, grønne stilke. I modsætning til dens nære slægtninge--løg og hvidløg--porre er meget hårdføre og skadedyr resistente, nem at dyrke og forholdsvis billig. Porrer vil vokse i ethvert klima, så længe de er plantet i perioder med køligt vejr efter den første frost.

King Richard

Sorten King Richard porre producerer lange, slanke stængler, der opretholder en sød smag efter høst. Stænglerne er mørt og hvide, nå en maksimal højde på tre fødder og producere spiselige blomster. Plant King Richard porrer i juni eller juli og tillade 79 dage for vegetabilske at modne. King Richard porrer er bedst plantet i sandet eller ler jord i et område, der modtager en væsentlig mængde af sollys og moderat fugtighed.

Varna

Varna porrer vokser bedst i slutningen af juli og tage omkring 80 dage fuldt modne. Denne række producerer tykke klumper af slank stilke, der vokser i klaser. Varna porrer vokse hurtigt og skal høstes i løbet af sensommeren eller tidlige efterår, da de ikke er i stand til at modstå vintervejr.

Dawn gigant

Dawn kæmpe porrer trives i April eller maj og høstes bedst under midsommer eller tidligt efterår. Denne sort producerer blå-grønne blade med en subtil løg-lignende smag, der kan vokse til 15-inches høj og to-inches lang. Gå omkring 100 dage til modning før høst.

Albinstar Baby

Albinstar baby porrer er en hollandsk sort specielt produceret til baby porre marked. Denne porre er ekstremt mørt når høstet i løbet af sommeren, men kan være efterladt i jorden indtil falde for større porrer. Denne hvide-stammede, 1/2-inch bred vifte producerer karakteristiske mørke grønne blade med en sød smag. Plante i marts eller April til at høste miniature porrer. Modningen er mellem 100 og 120 dage.

Otina

Otina porrer er en fransk sort, der dyrkes for deres mild men sprød smag. Personer med sarte paletter vil nyde den unikke, mild smag udstillet af denne porre type. Denne sort er lav vedligeholdelse og er i stand til at tåle frost. Plante Otina i det sene efterår eller December og høst efter ca 120 dage af vækst.

Amerikanske Flag

Amerikanske flag er en meget hårdfør porre sort, som kan stå i jorden i en længere periode af tid, som det er i stand til at modstå vintertemperaturer i milde klima områder. Denne sort producerer syv til ni tommer stilke, der smager ligner forårsløg. Mørk grøn til blå-grønne stængler omgiver hvide, spiselige interiør. Begynder at vokse amerikanske flag porrer omkring fire uger før den gennemsnitlige tid for den sidste frost i dit område og høste dem inden for 130 dage efter plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com