Problemer med citrontræer

November 6

Problemer med citrontræer

Selvom de fleste lemon tree problemer ikke er livstruende, er det vigtigt at forstå deres tegn og symptomer før træet er alvorligt beskadiget. Citrontræer, lider selvom hårdføre, stadig af de samme sygdomme og insekter, der plager andre citrusfrugter, såsom appelsintræer. For at forhindre skader på træet og dets frugter, er det altid bedst at handle tidligt.

Citrus Tristeza Virus

Et fælles problem for citrontræer er citrus tristeza-virus. Hver stamme af virus varierer i sværhedsgrad, men almindelige symptomer omfatter tæring i stængler, et tab af rodstok, et mindre udbytte i citroner og--i ekstreme tilfælde - død af træet. Bladlus, mest almindeligt den citrus bladlus, bære virussen fra træ til træ. Denne bladlus blev introduceret til Florida i 1990 ' erne, hvilket medfører en stor stigning i citrus tristeza virus dødsfald blandt statens citrustræer, ifølge University of Florida, nogle citrontræer tjene som asymptomatisk værter for virus, fungerer som et reservoir for bladlus at afhente sygdommen.

Root Rot

Et andet problem, der hjemsøger citrontræer er root rot. Også kendt som brunbakteriose, denne sygdom manifesterer sig som mørke, hårde pletter over hele den træstamme. En anden egenskab af root rot er en tyktflydende stof, der oser af fra disse hærdet sektioner. Som root rot skrider frem, bark vil tørre ud, knæk åbne og afsnittene berørte vil dø. Root rot kan også påvirke træets blade og dens citroner, som de vil blive brune og rådne.

Citrus Whitefly

Citrus whitefly er en fælles skadedyr til lemon tree. Oftest anbringer det sig til undersiden af bladet hvor det får sin næring. Ligesom nogle andre skadedyr, der anbringer sig godt til træet, vil citrus whitefly flyve ud hvis forgreningen er rystet. Citrus whitefly plejede at være den øverste skadedyr, der påvirker citrontræer, men det er siden faldet til under sneen skala og nogle andre, som bemærket af University of Florida. Whitefly skader træet ved at suge ud sin sap og udskiller en svamp skadelige for træet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com