Tilføje en blonde flæse til en kaste pude

February 18

Tilføje en blonde flæse til en kaste pude

Blonder tilføjer en feminin flair til en kaste pude til et soveværelse eller et victoriansk stil parlor. En blonde flæse er simpelthen en samlet bredde af blonder, knyttet til omkredsen af din kaste pude. Blonde er lettest at tilføje mens du montering puden. For at tilføje en blonde flæse til en eksisterende pude, skal du fjerne formen udstopning eller pude fra puden og separat forsiden og bagsiden af puden. Tilbage blonder med stof eller overlade det almindeligt.

Blonder

Du kan købe blonder i bredder som smalle som ½ tomme og så bred som seks eller otte inches. Vælge bomuld, polyester eller en fiber blanding. Eller brug antikke blonder eller håndlavede kniplinger. Dette er en god måde at redde et beskadiget blonder dugen eller sjal. Hvis du påtænker at hvidvaske din kaste pude, bruge en vaskbar blonder, som vil stå bedre til slid og ælde. Bred blonde kan stå alene som en flæse. Hvis du beslutter at bruge smalle blonder, sy flere rækker af kniplinger stof.

Flæsekanter

Gøre din flæse ved en simpel kører søm langs kanten af kniplinger, derefter trække tråden op til samle blonde i en flæse. Eller sy din blonde for at et stykke stof, der passer til puden tilbage eller foran, og samle dette stof i en flæse. Stoffet viser gennem kniplinger, understreger mønstret af blonder.

Syning

PIN din flæse på højre side af forsiden af din pude, matcher indvendigt kant af flæse kant af pude toppen. Den udvendige kant af din Flæsekanter står over midten af pude toppen. Når du dække pude top og blonder med pude opbakning og sy en søm næsten hele vejen rundt, drej pude højre side ud, vil din blonde flæse ansigt ud, væk fra puden. Kram puden og sy åbningen lukket.

Andre overvejelser

Hvis din blonder er halte, bruge tunge stivelse til kvikke det op. I stedet for at samle din egen blonder i en flæse, kan du også købe pre samlet blonder og vedhæfte det til din pude. Hvis du vasker din pude dækker, skal du røre op blonde med en moderat varmt jern. Du kan også tilføje et dobbelt lag af flæser med en smallere flæse på toppen af en bredere en, for en mere luksuriøs look.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com