House idéer for Coastal Living i Galveston

September 8

Hjem design for coastal living på Galveston, Tex, sandede kyster er om at balancere den klassiske historiske charme i denne by med moderne bekvemmeligheder. Drivende temaet for dette design er enkel, frisk og luftig, så den sande skønhed i den kystnære udendørs at være tydelig i dit hjem design.

Vindue behandlinger

Kystnære Sommerhuse fremhæve naturligvis udsigt over havet og stranden. Derfor er det vigtigt at holde vindue behandling lys og luftig. Bruge lutter gardiner til at tillade nogle solen blokering mens du stadig holder fokus på det naturlige skønhed uden for. Idéen er at holde hjemmet køligt og beskyttet mod solen, men også tillader folk at nyde udsigten. Vindue skodder og persienner kan også bruges til at blokere for mere sol. Kig til sprøde hvide blinds eller en lys beige.

Væg farver

Male vægge til at matche den luftige og luftig følelse fundet udendørs. Lyse farver fungerer bedst. Det handler om at holde væggene lyse med subtile hvide og lys sandet beige toner. Farve stænk kan tilføjes med tilbehør. Nøglen til en kystnære design er at have alt flow, så der er ikke én ting, der skiller sig ud. Opmærksomheden bør naturligvis gå til et udendørs opholdsområde, en veranda eller balkon, eller til vinduet for at nyde udsigten.

Udendørs levende Design i Galveston

Udendørs boligareal design er næsten endnu vigtigere end indendørs levende design. Dette er, hvor familie og venner vil virkelig nyde skønheden af kysten. Når picking ud møbler stykker eller dæk materialer, er det vigtigt, at de er vejr resistent over for de barske kyst elementer. Look for PVC materialer til den faktiske dæk. PVC er modstandsdygtig over for ridser, skimmel og fødevarer og vin spild og det stadig har samme udseende og konsistens af ægte træ. For møbler, kigge efter en sektionsopdelt teak og spille med farve i puder, pyntepuder og udendørs tæppe. Indføre nogle cremer og spille med blå og grønne nuancer. Andre mulige boligtekstiler ideer er et sofabord, samt en udendørs spisebord med stole til at nyde morgenmad eller middag barbeques.

Tekstur

Skabe tekstur ved at integrere forskellige elementer i hus design. Bringe i de naturlige teksturer, fundet på stranden. Bland i kurvemøbler med nogle metal stykker og unikke seaside-inspirerede møbler. Også blande nye og gamle ved at indarbejde moderne kunst stykker, silke reb stole og en crusty shell boks med klassiske møbler. Indarbejde aqua blå og grønne toner i tilbehør som lamper eller små borde. Endelig bringe alle farverne i design med et tæppe, der inkorporerer alle farver i design-ordningen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com