Japansk ahorn kan plantes i en Pot?

November 9

Japansk ahorn kan plantes i en Pot?

Afhængig af sort, blade farve af en japansk ahorn montrer en grøn, bronze, røde eller lilla nuance. Native til Japan, forskellige størrelser af træet er nu dyrkes i haver, huse og landskab miljøer globalt.

Typer

En måde at vokse en japansk ahorn er i en gryde. Mens store sorter af træet vokser udendørs til en gennemsnitlig højde på mellem 15 og 25 fødder, vælge ornamentale gartnere at indbetale træet i en gryde, enten på et dæk eller indendørs. Hundredvis af forskellige sorter af japansk ahorn findes.

Dværg

Avlere, der ønsker at forkæle dig selv med en mindre japansk ahorn simpelthen vælge fra en mindre, dværg eller bonsai sort. "Japanske maples maa dyrkes i beholdere i mange år uden nødvendighed af ompotning eller root beskæring," skriver forfatter J.D. Vertrees i bogen "japanske Maples: Momiji og Kaede."

Overvejelser

Selv fuld størrelse japanske maples finde et hjem i store beholdere eller Potter. Shaping og beskæring vil blive krævet en eller to gange om året at holde træet i en overskuelig tilstand af vækst. Gartnere skal også sikre, at træet er placeret i en gryde, der giver mulighed for ordentlig udluftning og kunstvanding.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com