Farerne ved kviksølv i lysstofrør

May 27

Farerne ved kviksølv i lysstofrør

Lysstofrør bruger en kviksølv damp i pæren til at aktivere belysningen pæren skaber. Pæren løber en strøm gennem indre af lys, en blanding af kviksølv og en inaktiv gas. Kviksølv reagerer med aktuelt og producerer stråling. Denne stråling rammer en fosfor pulverlakering på indersiden af pære, og fosfor, selv producerer lyset. Kviksølv er et meget giftigt metal og præsenterer flere farer gennem hele livet af de fluorescerende pære.

Damp

Kviksølv damp, selv er en fare, hvis de fluorescerende pære nogensinde pauser. Inaktiv gas inde er ikke skadeligt, men nåde vil sive ud og cirkulere som en damp, hvilket gør det lettere at trække vejret. Ejere bør aldrig vakuum området, eftersom dette vækker endnu mere damp og spreder det hele rummet. I stedet, den bedste metode er at forlade området og vente et stykke tid, så kviksølv har tid til at slå sig ned.

Fosfor pulver

Fosfor pulver, der er inde i pæren absorberer også kviksølv, hvilket gør dette pulver giftige. Ejerne kan komme i kontakt med pulveret når oprydning en brudt pære. Der er også en fare for fabriksarbejdere, der har ansvaret for knusning kviksølv pærer for at fjerne de brugbare dele til genanvendelse.

Transport

Under transporten, både fra fabrikker og mod genbrugspladser eller lossepladser, kan fluorescerende pærer bryde på grund af de naturlige bump og indflydelse fra rejser, som præsenterer en skjulte fare da kviksølvet flygter ind i boksen hvor pærer er gemt; folk kender ikke denne indtil de åbne boksen og indånde dampene. Lysstofrør opbevares omhyggeligt for at undgå dette problem.

Deponering nedsivning

Deponering nedsivning opstår når pærer transporteres ind i deponeringsanlæg i stedet for at blive ordentligt genanvendt. Pærer bryde normalt når de skriver deponering og sive ned gennem hele området. Hvis de sive langt nok, kan kviksølvet undslippe jorden og forurener den omkringliggende jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com