Ficus anvendelser

April 11

Ficus anvendelser

Ficus træer har mange anvendelsesmuligheder. En Ficus eller figentræet, kan dyrkes og bruges i den hjem landskab til at give skygge. Ficus, kan som en løvfældende busk, arbejde som en hæk, giver personlige oplysninger af screening i landskabet, eller som en fødekilde, ved at dyrke spiselige figen frugt. Denne figentræet er endda bruges til at producere latex til rengøring retter.

Mad

Figner fra ficus kan spises rå eller hele, og anvendes til fremstilling af kager, tærter, buddinger og andet bagværk. Figner bruges også til at oprette andre edibles som gelé, syltetøj og konserves. En populær amerikansk dessert cookie, Fig Newton, indeholder figenmasse. Figenmasse er lavet ved at kombinere figner med ingredienser såsom majs mel, olie, sirup, hvede og Valle.

Tørrede figner består af omkring 23 procent vand og indeholder så meget som 15% calcium. De er lavt fedtindhold, og en tørret figen har cirka 274 kalorier, ifølge University of Georgia

Landskabspleje

Ficus træer bruges som landskabsarkitektoniske planter i Caribien og andre steder, samt landskab træer og hække i varme klimaer, som Texas og Golfstaterne. Disse figen træer kan vokse så høje som 30 fod.

Ifølge "Landskab planter", kan blade farve på det fælles figentræet være mørkegrøn i farve i løbet af sommeren og derefter vende brun til sort i efteråret. Ingen problemer med alvorlige skadedyr hindre ficus' brug som et landskab træ eller hæk, men det bør plantes på et område, hvor faldende frugt ikke vil være et problem. Dette råd er især vigtigt, i betragtning af dette træ bærer frugt to gange om året.

Latex

Ficus producerer en væske-type latex, som er mere rigeligt i de tidlige morgentimer. Denne latex bruges i tropisk Amerika for opvask, pander og gryder. Det plejede at være brugt i tidligere kommercielle rengøringsmidler til samme formål; men dens negative indvirkning på hænderne på husmødre resulterede i en seponering af det til at brug i USA, Ifølge Purdue University.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com