Hvad er levetiden for en madras?

July 4

Hvad er levetiden for en madras?

Hvis din madras ser lidt slidt og saggy, skal du muligvis får en ny. Levetid eller livscyklus af en madras varierer baseret på en række faktorer, herunder brug, producent og type af madrassen. Hver madras er lidt anderledes. Når en madras er blevet slidt fra brug, ikke give det videre til gæst soveværelse eller et barn. Hvis madrassen var ikke godt nok for dig, er det ikke godt nok for nogen andre.

Gennemsnitlige madras levetid

Ifølge bedre søvn Rådet er gennemsnitlige madras levetid fem til syv år. Efter dette tidspunkt give de fleste madrasser ikke længere sovekabine med optimal støtte og komfort til en god nats søvn. Nogle madrasser, som gæst værelse madrasser, der sjældent bruges, kan vare længere, men andre kan skal udskiftes hurtigere, især hvis den sovende fysiske krop har ændret sig gennem vægtøgning eller tab. For at se, hvis din madras er op til par, afprøve en ny madras i butikken hver år.

Elementer, der påvirker madras levetid

Uanset om din madras er en tvilling eller en konge, kan en række faktorer påvirke hvor en madras har set sin sidste dag. Sund fornuft elementer, som hvor ofte du bruger din madras, ændringer i kropsvægt, forkert pleje og hvor meget du bevæger dig rundt under søvn, kan påvirke længden af madrasser brug. Andre elementer, der er mange forbrugere tror typisk af, som den oprindelige kvalitet af madrassen og slags madras, kan også påvirke madras lang levetid.

Sådan at fortælle, når du har brug for en ny madras

For at finde ud af, om du skal investere i en ny madras, se til din krop. Hvis du for nylig sov hjemme og fik en bedre nattesøvn langt væk, skal du sandsynligvis en ny madras. Fælles tegn på, at en madras er "brugt op" omfatter dårlig søvn og krop smerter, stivhed og ømhed efter en fuld nats søvn. Hvis du har mistanke om din madras måske skal udskiftes, så spørg dig selv, hvis du sover bedre eller dårligere end for et år siden. Hvis svaret er værre, du højst sandsynligt har brug for en ny madras. Også kigge efter visuelle tegn på slitage på din madras, såsom tunge fordybninger eller slidte hjørner.

Forlæng levetiden på din madras

Hvis du ønsker din madras til at vare så længe som muligt, forlænge levetiden på din madras ved at give den den rette pleje. Når du først bringe en ny madras hjem, sikre, at sengen er konstrueret korrekt, så madrassen får den rigtige støtte. Læg ikke et stykke krydsfiner eller et andet bord mellem madrassen og rammen eller et andet objekt. Denne ekstra pres mod foråret kan forårsage madras til at bære mere hurtigt. Give madras tid til at trække vejret og off-gas for et par dage lige efter køb. Dække madras med en beskyttende pad til at holde det fri for pletter. I nogle tilfælde, en madras kan også nødt til at blive vendt og vendt regelmæssigt, men dette aspekt varierer baseret på producenten og typen af madrassen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com