Måder at dræbe Pampas græs

November 11

En favorit prydplanter græs i det sydlige USA, pampas græs (Cortaderia jubata & C. selloana) danner tætte tuer af razor-kantede blade med op til 10-fods faner af hvid eller pink blomster. Når der oprettet, er pampas græs svært at fjerne. En 100-plante befolkning på græs på Kula, Hawaii, overlevede både en herbicidaktivstoffet og flere mekaniske fjernelse indsats mellem 1992 og 1999. Der findes flere metoder til at fjerne græsset. Praktiseres med tålmodighed og vedholdenhed, vil metoderne, der lykkes.

Manuel fjernelse

At fjerne små pampas græsplanter i hånden--så længe fjernelse omfatter deres hele roden kroner--vil fjerne genvækst, siger Charles Chimera og hans kolleger på USGS biologiske ressourcer Division. Bære læderhandsker og tunge tøj til at beskytte dig mod de planter skarpt savtakkede blade. Manuel fjernelse er lettest, når jorden er fugtig. Træk de små planter i hånden, og placere dem, hvor rødderne ikke rører jorden. USGS team tyder hænge dem fra en nærliggende gren, så deres rødder dehydrere eller sække og fjerne dem. Større planter, at modstå hånd trækker kan løfte helt med en skovl eller pulaski--en træ-håndteres værktøj med en kombination axe/hoe hoved.

Mekanisk fjernelse

Manuelt at fjerne store pampas græsplanter ved hacking deres blade ned med en motorsav eller børste cutter og grave op i kroner med en skovl og pulaski er muligt, men det er også udmarvende og tidskrævende. Mekanisk fjernelse er en bedre metode, rådgiver National Park Service. Når jorden er fugtig, grave en ring omkring planten. Tillægger en spiltrukket en choker kabel, omringe plantens base med kabel og trække det fra jorden. Løsne jorden hjælper sikre kablet til anlægget, siger de nationale parlamenter. Invertere plante for at holde sine rødder ned i jorden. Lad det forblive, hvor det er, kontrollere regelmæssigt for at holde sine rødder fra at røre jorden og resprouting. Rødderne vil til sidst dø.

Herbicider

Anvende glyphosat-baseret herbicider til aktivt voksende pampas græsplanter er effektiv på både frøplanter og modne planter. Mængden af løv på store anlæg, men gør herbicid brug en meget bekostelig fjernelse metode. USGS team anbefaler mekanisk fjernelse af blade fra store anlæg og lade det resprout før du anvender herbicid. De fleste planter resprout inden for en måned.

Presenninger

USGS har eksperimenteret med at fjerne blade fra unge pampas græsplanter og dækker dem med sort plast tarps at forhindre resprouting. Denne metode er et alternativ til sprøjtning resprouted planter hvor herbicid brug er uønskede. Det er egnet kun små angreb.

Skygge træer

Skygge træer modvirke spredning af sol-elskende pampas græs, rådgiver de nationale parlamenter. For at opnå skygge i den korteste tid, plant hurtigt voksende træer hjemmehørende i dit område.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com