Hvordan til at fjerne blod fra bomuldsstof

November 11

Hvordan til at fjerne blod fra bomuldsstof

Børn kan lide at spille hårdt og når de gør, sker ulykker. Sammen med disse ulykker, er blodpletter på tøj forpligtet til at ske. Skrabede knæ eller albuer blive blodig og drypper på bomuld skjorter eller bukser. Jo længere pletterne forbliver på tøj, de mere vanskelige at fjerne. Ren blodbesudlede bomuldstøj så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du kommer til en plet, jo mindre sandsynligt vil det blive permanent.

Instruktioner

•Brush off enhver tør crusted blod fra stoffet.

•Fyld en spand eller vask med koldt vand og 2 spsk af tunge vaskemidler. Placer den blodige stof i vandet. Swish stof frem og tilbage gennem vandet at sikre sæbe har dækket pletten. Tillad i blød natten over.

•Tag tøjet fra spand eller håndvask og skyl grundigt med koldt vand, for at fjerne så meget pletten som muligt.

•Spray en pletfjerner ind på hvad der er tilbage. Placere elementet i vaskemaskinen og tilføje vaskemidler. Vask på en varm indstilling. Inspicere pletten efter fjernelse fra vaskemaskinen. Hvis pletten er fortsat, blød i vaskemidler og varmt vand i en time. Plads tilbage i vaskemaskinen og tilføje vaskemiddel og en alle stof blegemiddel til vandet. Hvidvaske normalt og inspicere bomuldsstoffet før tørring. Gentag dette, indtil pletten er ophævet.

Tips & advarsler

  • Brug kun køligt eller koldt vand under den indledende iblødsætning. At tillade blodet pletten i blød i varmt vand kokke pletten ind i stoffet. Efter den første iblødsætning, kan du rense stof i varmt vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com