Bør jeg skære ned min græsser i landskabet?

January 11

Bør jeg skære ned min græsser i landskabet?

Pyntegræsser er værdsat i landskabet for deres holdbarhed og vifte af størrelse, form og udseende. De kan være så kort som 6 inches eller næsten 20 fod i højden. De er generelt fri for de fleste insekter og sygdom problemer, men kræver nogle vedligeholdelse for at holde dem sunde. Skære pyntegræsser én gang om året og opdele dem efter behov.

Hvorfor skære

Græs bør skæres tilbage hvert år for at hjælpe med at stimulere og gøre plads til det følgende års vækst. Gamle vækst efterladt fra tidligere år kan forhindre nye vækst fra at modtage den tidlige forårssol af skygge det og kan forsinke sin fremkomsten af flere uger. Pyntegræsser kan tabe nogle næringsstoffer ved årligt skære ned og bør suppleres med en all-purpose gødning som en 10-10-10 med en hastighed på en halv til 1 pund per 100 kvadratfod.

Når at skære

Pyntegræsser nødt til at blive skåret tilbage før nye vækst starter i foråret. Det kan gøres de sene falde, men ideelt set det bør ske i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Forlader løv intakt til vinteren giver mulighed for baldakin at indsamle sne og fungere som isolering af rodsystemet over vinteren. I områder af landet, der ikke modtager sne, fungerer baldakin stadig som isolering.

Hvordan at skære

Pyntegræsser skal skæres til jordoverfladen. En bred vifte af skærende værktøjer kan være ansat. Hedge sakse, elektrisk eller håndholdte, kan anvendes. Håndsakse, Save og endda gas-drevne streng trimmere kan effektivt skære ned pyntegræsser. Bagefter, fjerne udklip, enten i hånden eller med en rive. Tillad ikke stiklinger at nedbrydes på plads. Manglende korrekt rense kan forhindre god vækst den følgende sæson.

Dividere græsser

Ud over skæring tilbage græsser, hver tre til fire år de bør være gravet op og delt. Hvis denne vedligeholdelse ikke er gjort, græsser får tynd i midten og i sidste ende dø. Opdele varm-sæson græsser såsom springvand græsser, japansk blod græsser, elefantgræs arter og plume græsser i det tidlige forår. Efteråret er da cool-sæson græsser såsom blå fescues og fjer reed græsser bør gravet op og delt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com