Hvordan til at disponere over haveaffald

November 12

Hvordan til at disponere over haveaffald

Haveaffald udgør 18 procent af de årlige kommunalt affald strøm, ifølge den Pennsylvania Department for miljøbeskyttelse. Selvom du muligvis til at disponere over nogle af dit haveaffald, kan måske for at blive genanvendt, meget af det bortskaffes på din ejendom. Bortskaffelse af så meget af værftet affald dig selv som du kan vil lette byrden af skrald samlere og lossepladser.

Instruktioner

•Mow din græsplæne uden at bruge en opkøber taske. Dette vil forårsage græsafklip forbliver på plænen. Vær ikke bekymret. De vil nedbrydes hurtigt og frigive nye næringsstoffer i jorden. Forlader din græs udklip på plænen bliver ikke blot hjælp på græsplænen beholde vand, men det vil også i høj grad reducere slåning gange, ifølge Earth911.

•Start en kompostering bin og begynde at bortskaffe dit haveaffald ved at placere affaldet i kompost bin. Afklippet græs, nedfaldne blade, kviste og små stykker af træ bark er alt perfekt til at tilføje til en kompost bin. Når haveaffald nedbrydes, kan du bruge det som gødning for dine planter og grøntsager.

•Rake blade i efteråret og bag dem. Få en særlig mærkat til at angive haveaffald fra din lokale affaldsbortskaffelse facilitet og placere den på posen. Sæt poser på gadehjørnet på datoer dit affald bortskaffelse anlæg har forudbestemt til afhentning.

•Bundle op nogen store grene eller opskårne træer, der ikke kan bruges i en kompost bin. Ringe til din lokale affaldshåndtering facilitet til at finde ud af hvis du har brug at planlægge en afhentning dato, eller hvis der er allerede en afhentningsdato planlagt til dit område. Du skal også finde ud af, hvis hans service tilbydes gratis. Indstille bundterne på kantstenen aftenen før den planlagte afhentningsdato.

Tips & advarsler

  • Nogle kommuner har deres egen kompostering center. Hvis du ikke ønsker at kompost haveaffald selv, kan du tage det til byens kompostering.
  • Du kan bortskaffe dit juletræ ved at finde ud af den afhentningsdato. Dette vil holde dig fra at skulle gemme dit juletræ i din værftet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com