Alternativer til gardiner

July 5

Alternativer til gardiner

Gardiner er dejlige på mange måder, men nogle gange et vindue kan ikke drage fordel af en blød stof dressing. Gardiner kan også være dyrt til tider, og kræver kedelig rutine vask. Ved at vælge et alternativ til gardiner, kan du reducere den tid du bruger på vedligeholdelse mens diversificere dine vinduer med nye trends og designs.

Gesims bestyrelsen

En gesims bord er en træ valance indrettet til din smag. Gesims består af en front panel, der vender ud mod rummet, og to sidepaneler, at skrue ind i vinduesrammen eller væg. Frontpanelet af gesims bestyrelsen kan være dækket af en fashionable stof, der passer til din indretning, eller det kan være stenciled med en træ brændende kit til design imprægnering.

Bambus nuancer

I modsætning til gardiner tilføje bambus nuancer en naturlig fornemmelse til rummet. Bambus nuancer er ligesom blinds, men er bygget af mørk brun bambus træ. Et valg af bambus skyggen er den tynde-dømt, gardin-lignende stil, der ofte gør en perfekt hemmelig raster. Bambus kan også findes i tyk blinds at tilføje æstetisk appel og et solidt strukturelt element til vinduet.

Vinduet Film

Måske er den mest anerkendte vindue film behandling den sorte nuance på køretøjets vinduer. Den samme teknik er anvendt til dit hjems windows til beskyttelse af personlige oplysninger og tilføje karakter til et rum. Vinduet film er ikke bare produceret i sort, men fås i mønstre, forskellige farver og kvaliteter af gennemsigtighed. Du kan oprette udseendet af en Glasmosaik vindue, for eksempel ved hjælp af vinduet film. Filmen er placeret over vinduet og holdt sig til vinduet overflade som en mærkat. Tryk ud nogen bobler i hånden og du er sat.

Træ vindue skærmen

Dette alternativ til gardiner ligner en lukkertid, endnu med lameller til at tillade lys igennem. Du kan designe og oprette skærmen selv, eller Køb en allerede bygget. Skærmen er designet til at passe inde i vindueskarmen mens du hviler på den indvendige vindueskarm. Lameller i hele skærmen tillader lys at komme ind i stuen, men disse lameller er tæt nok til at give personlige oplysninger hvor det ønskes. Skærmen er også hængslet med to paneler for at folde, så udsigten er helt lukket ned, delvist lukket ned eller helt åben.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com