Hvordan at reparere en telefonens skærm

November 14

Hvordan at reparere en telefonens skærm

Hvis telefonens skærm har knækket, er det usandsynligt, producentens garanti dækker omkostningerne ved reparation. De fleste telefon skærmen skader kommer fra normale slitage eller ulykker såsom at droppe telefonen. Stadig, en telefon uden en fungerende skærm er stort set værdiløse. Snarere end at købe en ny telefon men, hvorfor ikke købe en erstatning skærm og løse problemet selv. Adskillelse din telefon er en enkel proces, og du kan få en ny skærm installeret på ingen tid.

Instruktioner

•Brug et ark papir til at registrere hvert trin, som du gør. Gøre noter af placering af skruer og kabler. Denne måde du behøver ikke at forsøge at huske, hvordan til at samle din telefon. Bruge nogle tid på at undersøge telefonen. Afmontering processen er forskellig for hver telefon, så prøv at se, hvordan din telefon er sat sammen. Du kan også henvise til ressourcer links afmontering instruktioner til specifikke telefonmodeller.

•Strøm off din telefon. Fjern batteriet og dækslet. Hvis din telefon bruger et SIM-kort, skal du fjerne, så godt.

•Fjern den tilbage casing på telefonen. Kigge efter nogen skruer, der holder de tilbage casing i sted. Typisk vil der være en eller to små skruer. Skræl op etiketter på bagsiden af telefonen for at sikre, at ingen er skjult under etiketterne. Fjern eventuelle skruer, som du kan se.

•Anvend en spudger til at lirke tilbage casing fra den forreste halvdel af telefonen. Start den ene ende af den tilbage casing og arbejde din vej rundt om telefonen. Når sagen er kommet gratis, løft det og sørge for at der er ingen kabler, der skal være afbrudt, før du fjerner tilbage tilfældet. Hvis der er, Afbryd kablerne og afsætte det tilbage tilfældet.

•Tag kabler og fjerne eventuelle interne komponenter. Ideen er at adskille telefonen metodisk, arbejde din vej mod foran skærmen. Afbryd alle kabler fra kredsløb. Fjern skruer holder kredsløb og indre rammer eller beslag på plads. Fjern hvert stykke i rækkefølge. Til sidst vil du have adgang til din telefons LCD-skærm.

•Tag fladkabel fra telefonens skærm. Slette alle skruer og beslag holder skærmen på plads. Brug din spudger til at lirke skærmen ud af det forreste kabinettet på telefonen. Skub din nye skærm ind foran huset og Tilslut kablet igen og Udskift eventuelle skruer eller beslag.

•Se dine noter og vende de forrige trin for at samle din telefon.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com