Min Frost gratis vandhane er utæt

November 14

Min Frost gratis vandhane er utæt

Frost vandhaner komme med en længere end normal ventil stilk, eller del af vandhanen, der styrer strømmen af vand gennem vandhanen. Når slukket, sidder vandet bag ventil stilken, inde i huset, hvor det ikke fryse. En utæt frost fri hane, men har vand rejser gennem den hane kroppen, hvor den kan fryse og brast rør og hane kroppen i processen. Reparation af utætte hane tager kun et par øjeblikke og fælles værktøjer.

Instruktioner

•Shut off vandet går til vandhanen, ved hjælp af enten en afspærring håndtag på linjen vand inde i huset eller ved at lukke den primære vandventil i huset. Brug en skruetrækker til at fjerne skruen i midten af den hane justeringshåndtag. Skub håndtaget ud hane og sæt den til side.

•Drej låsemøtrikken, placeret bag hvor justeringshåndtaget sad, mod uret med en skruenøgle indtil møtrikken kommer ud af vandhanen. Hvis vandhanen har en anden møtrik bag den første ene du fjernet, fjerne den anden møtrik så godt.

•Skub kontrolelementet vand håndtere tilbage på vandhanen og dreje det mod uret. Fortsætte med at dreje håndtaget mod uret, indtil ventilen stamceller kommer gratis fra vandhanen kroppen.

•Løsn skruen på enden af stilken overfor hvor justeringshåndtaget lægger. Bruge bladet af en flad-head skruetrækker til at lirke ud den gamle gummipakskiven fra slutningen af ventilen stamceller.

•Tryk på en ny skive i den samme spot som den gamle vaskemaskine og udskifte skruen du fjernet. Skru ventilen stamceller med uret i vandhanen kroppen, så Udskift pakning møtrik, dreje den med skruenøgle, indtil det er fast på plads. Skub vand justeringshåndtag tilbage på og spænd fastholde skruen du fjernet før.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com