Sådan fjerner markør pletter fra en farves trædør

November 17

Forsøger at fjerne markør pletter på træ døre kan være ganske vanskeligt. Typisk, kan du fjerne markør pletter fra træ ved at vaske med sæbe og vand. Derudover kan nogle elementer, der bruges til at fjerne markør skade træets pletten og finish. Fjerne mærke pletter har snart som muligt. Jo længere markør pletten sidder på den træ dør, bliver det sværere fjernelse.

Instruktioner

•Dampen en klud med vand-fortrænger spray. Gnid markør pletter med kluden i cirkelbevægelser. Fortsat anvende de vand-fortrænger spray og gnide pletten, indtil det ikke længere er synlige.

•Fyld en lille beholder med sprit. Mætte spidsen af en vatpind ind i sprit. Gnid markør pletter med en vatpind. Mætte spidsen af en ren vatpind, når det første man bliver nusset. Fortsætte gnide bejdset træ døren indtil markør pletter er væk.

•Tilføj en dråbe af ikke-gel tandpasta til en ren, fugtig klud. Gnid markør pletter med tandpasta og kluden i cirkelbevægelser. Fortsætte gnide i flere sekunder. Tør tandpasta ud af døren med en ren, fugtig klud.

•Dampen en vatpind med acetone neglelakfjerner. Forsigtigt gnide markør pletter med den mættede vatpind. Acetone neglelakfjerner kan skade den træ dør finish, så vær forsigtig, når du bruger den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com