Hvordan man opbygger et våbenhus ved hjælp af Dek-blok moler

November 17

Hvordan man opbygger et våbenhus ved hjælp af Dek-blok moler

Forventede nydelsen af at have en baggård våbenhuset er undertiden ødelagt af omkostningsestimater fra professionelle entreprenører. I stedet for at udskyde planer indtil flere penge tilbydes, gør Dek-blokke det nemt for selv de mest uerfarne handyman til at bygge en billig, fritstående ryg veranda i weekenden. En lejet magt skruetrækker er den eneste store værktøj nødvendigt at oprette en grundlæggende stige ramme veranda, der vil holde hver ting du har brug for en udendørs fest.

Instruktioner

•Opret en gitter på græsset ved siden af dit hjem med tre rækker og 10 kolonner af blokke. Udpege ene ende som front, den anden som bagsiden og højre og venstre side. Bagerste række skal op mod din ydervæg, hvis du ønsker at gå ud på verandaen fra dit hjem. I midten af hver blok i en kolonne skal være 16 inches fra hinanden blokere, bortset fra første og sidste blok i hver kolonne, der skal være 15 1/3 inches fra andre kolonne blokke.

•Sæt rækken blokerer således at midten af den midterste i rækken er 60 inches fra midten af venstre og højre kolonne blok.

•Anvend en 12-fods stud fastsat i plads på toppen af blokke for at sikre, at de rækker og kolonner er korrekt justeret.

•Sæt en 12-fods stud i de forreste og bageste rækker, og derefter holde en anden 12-fods stud til højre og venstre side til at gøre en simpel træ square. Endestykker af alle fire knopper skal opfylde for at danne et kvadrattal. Eventuelt justere afstanden mellem blokkene.

•Sæt en 12-fods bord i hele længden af den venstre kolonne og check niveauet med tømrere niveau sted i midten af brættet. Hvis boblen angiver en uensartede foundation, justere blokke ved at sænke eller øge niveauet jord under blokkene. Når blokkene læse niveau og derefter flytte til de efterfølgende kolonner og niveau dem.

•Level rækkerne den samme som du nivelleret kolonnerne. Vær forsigtig, fordi når du justerer en blok i træk du kan nu også gennem off niveauet af kolonnen, som det er i. Arbejde frem og tilbage mellem rækkerne og kolonner, indtil du har helt niveau blokke fra højre mod venstre og tilbage til forsiden.

•Spray området mellem blokke med en all-purpose vegetation killer at undgå at have græs og ukrudt vokser under dækket. For at undgå vegetation fra vokser tilbage kan du tilføje plast barkflis og dække det med rock barkflis.

•Begin til at skabe stigen ved at udfylde trinene, eller rækker, med 12-fods bestyrelser. Lægge dem, så de hænger jævnt over de venstre og højre side blokke. Flytte en 12-fods side brik til at stige på venstre side af trinene og holde det op til trinene. Kontrollere square i hjørnerne, før nogen sømning. Foretage endelige justeringer på plads for at sikre, at det er perfekt.

•Skru to dæk skruer gennem side stykke og ind hver korte ende af stigetrin. Hjælper det for at have en partner holding 12-fods bord. Komplet højre side af rammen stigen på samme måde.

•Square 12-fods sammensatte bestyrelsen mod det øverste højre hjørne, kører nedad til nederste venstre hjørne, hvor det er firkant igen. Det bør passere over hvert trin af stigen rammen. Skrue et dæk skrue i længden af den sammensatte bestyrelse langs den ydre ramme og afstand mellem stigetrin. Skru to skruer 6 inches fra hinanden gennem den sammensatte bestyrelse og i trinene. Tilsæt resten af de sammensatte boards til rammen på samme måde. Sørg for bestyrelser er placeret godt ind ved siden af hinanden før skrue dem ned.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke lokale bygningsreglementer og tillade krav før du begynder et dæk veranda.
  • Din veranda vil stå mindst 18 inches fra jorden. En hurtig og enkel trin kan tilføjes blot ved at placere flere betonblokke på jorden foran det.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com