Sådan Fix kanalen arbejde Under et hus

November 17

Kanalen arbejde skal være ren og lækagefri for korrekt drift. Isoleret kanalen arbejde holder den kølige luft afkøle og den varme luft varmt inde i kanalen arbejde. Målet er at holde luften inde i kanalen arbejde isoleret fra udeluft og forurening-fri fra kilden til output ventilationskanaler. Dette forbedrer effektiviteten af opvarmning og afkøling ordning og tilføjer til din komfort. En korrekt inspektion af de eksisterende kanalen arbejde vil bestemme hvordan man laver reparationer.

Instruktioner

Sådan Fix kanalen arbejde Under et hus

•Indstil hvor snavset kanalen er ved at kigge inde. Find et lige stykke gaffatape, der kan tilgås fra begge ender. Placere et lys i kanalen arbejde i den ene ende. Gå til anden enden, og bruge et spejl til at kigge ind i kanalen. Sted spejl så refleksion afslører de kanalen betingelse i retning af lyset. Bruge flere forskellige steder til lys og spejl, indtil du har kontrolleret den hele kanalsystemet. Mængden af støv eller forurening bestemmer, hvis det skal rengøres eller udskiftes. Du kan leje entreprenører til at rense systemet ved hjælp af trykluft slanger og en stærk vakuum til at blæse og trække støv.

•Locate eventuelle lækager, der er i kanalen arbejde af fornemmelse for air flygter fra alle retninger omkring kanalerne. Normalt er forbinder leddene problemområderne. Trække isolering tilbage for at finde den nøjagtige placering af lækagen. Forkert understøttede kanalerne kan synke og åbne op en lækage. Metal kanaler, fiber bord og fleksibel isoleret slange kanalerne er almindeligt forekommende. Visse systemer indeholder alle tre typer.

•Skub stykkerne igen sammen, og bruge selvstændige tape metalplade skruer til at fastgøre metal kanalen stykker sammen. Metalplader kanalerne skal have isolering dækker dem. Dække de fuldstændige kanalen med isolering, og bruge tape til at fastgøre den på plads.

•Brug skruer og folie tape til at holde fiber bord kanalen stykker sammen. Tilføje support stropper eller nylon bånd til støtte for kanalen.

•Den fleksible isoleret slange kanalerne, bruge nylon bånd og folie tape til at holde stykker sammen. Strække den indvendige fleksible slange over metal forbindelsen, og tape det sikkert. Støtte kanalen på støtte stropper eller nylon bånd knyttet til huset.

•Test for utætheder efter reparationer foretages. Sørg for, at kanalerne er lufttæt med ingen lækager. Tilføje nok støtte stropper til at modvirke virkningerne af tyngdekraften. Støtte kanalen i lige og niveau linje at undgå fremtidige sagging eller pres på leddene og forbindelser.

Tips & advarsler

  • Placere plastfolie på jorden for et rent sted at lægge, hvis der ikke er meget plads i din krybekælder. At holde dine filtre ren forhindrer store mængder af støv fra akkumulere i din kanalen arbejde. Tillægge hus på sikre steder såsom gulv tværbjælke eller bjælker, ikke med undergulvet, selv støtte stropper.
  • Altid tage sikkerhedsforanstaltninger og bære ordentlig sikkerhedsudstyr samtidig betjene maskiner eller ved hjælp af håndværktøj.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com