Hvordan til at designe en lille baggård med grus

May 9

Hvordan til at designe en lille baggård med grus

Designe en baggård plads for lav vedligeholdelse er vigtigt for travle mennesker. Der er forskellige måder at installere materialer i en baggård, der reducerer græs slåning tid. Hvis en baggård er meget små, kan dekorative sten og grus bruges til at dække pladsen ganske pænt. Planter i containere eller små træer plantet i store trækasser kan blødgøre udseendet. Omkostningerne til installation af grus eller sten i en græsplæne plads kan være temmelig højt i første omgang, men bestilling grus af vognlæs hjælper med at holde dette projekt langt mere overkommelig.

Instruktioner

•Measure baggård plads til landskabspleje dimensioner. Skitse en gangbro fra indkørslen, hvis det er relevant, at bagdøren området. Begynde design ved at definere gangbro pladsen først. Planlæg at lægge trykimprægneret brædder langs gang at skabe grænser. Bruge hvide småsten eller knuste mursten til at fylde området gangbro. Tilføje trædesten hele længden af gangbro oven på småsten eller mursten.

•Opret en grusbelagt område ved siden af huset. Planlæg at installere sort plast over snavs at holde ukrudt væk. Dække en plads omkring 10 fod bredt rundt om hjemmets bagvæggen. Tilføj knust grus eller små hvide småsten at skabe rum for at accent huset. Planlæg at installere konkrete plantageejere eller træ plantageejere fyldt med buskads eller dværg evergreens hver 8 eller 10 fod langs bagsiden af huset.

•Plan på bioklip alle hovedafsnittet af græsplæne, til at skabe kontrast. Brug rødlig-farvet barkflis tilgængelige fra Landskabsarkitektarbejde entreprenører. Spredt barkflis 6 inches dyb over sort plastik. Placer grupperinger af udendørs planter i containere i midten af de mulched områder. Omfatte stykker lavet af beton, som bænke eller et springvand.

• Definér afsnittet indkørsel af værftet plads. Skær en grøft linje langs den faktiske indkørsel omkring 6 inches i jorden. Linje i grøften med mursten eller blokke tændes udgangen, ikke flad. Lægge tunge flad brosten langs denne grænse omkring 12 inches bred til at bidrage til at bevare den tilstødende grus og barkflis. Bruge brosten, der blander farve med grus, sten og muld bruges i gården.

•Build trin fører fra en anden værftet niveau, for at passe ind i gården vandresti. Installere blokke eller mursten som haven trin, holdt sammen af mørtel, så trin ikke vil flytte. Brug genbrugt klodser til at give værftet en rustik fornemmelse. Ikke slog gamle tørrede mørtel off genanvendt mursten, da dette look vil faktisk tilføje til den samlede appel af rummet.

Tips & advarsler

  • Efterlade store træer, hvis der er nogen. Oprydning blade vil kræve en løvblæser, da det er vanskeligt at rake blade på grus.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com