Effekten af kolde temperaturer på Citrus træer

November 18

Effekten af kolde temperaturer på Citrus træer

Citrus træer er tropiske eller subtropiske træer, der producerer frugt almindeligvis anvendes til at gøre juice, som appelsiner og citroner. Generelt er citrus træer er ikke i stand til at håndtere kolde temperaturer, og afgrøder kan blive påvirket af det.

Skader

Frost forårsager størstedelen af koldt vejr skader på citrus træer. Frysning temperaturer dræber både blade og frugter.

Grænse

De fleste citrustræer og deres frugt vil lide skade, når temperaturen falder til under 28 grader Fahrenheit i mere end fire timer ad gangen.

Frosthårdførhed

Lidt varmere temperaturer vil påvirke hver type af citrus træ forskelligt. Lime og citron træer er de mest modtagelige for koldt, og mandariner er normalt de mindst modtagelige. Appelsiner og grapefrugt er i midten.

Radiative vs. Advective

En radiative frost kommer under roen vejr når varmen går tabt ved stråling. En advective frost er når varmen går tabt på grund af en blæser kold luftmasse. I betragtning af den samme temperatur, forårsage advective frost mere skade at citrus træer.

Træ Stress

Citrus træer, der er stressede på grund af tørke eller sygdom er mere modtagelige for koldt skader, ifølge University of Florida hjemmeside.

Prolin

Prolin er en aminosyre i citrus vævs knyttet frosthårdførhed. Prolin øger i citrus træer som temperatur bliver koldere, og derfor er et pludseligt fald i temperaturen er sværere på citrus træer end en gradvis, fordi prolin ikke har en chance for at opbygge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com