Hvordan til at identificere en gren

November 19

Næste gang din gåture i skoven, Spørg dig selv, hvor mange træer du kan identificere. Mange mennesker et par, men der er måder at identificere specifikke træer. Nøje undersøge grenene er envejs. En gren har forskellige karakteristika, at indsnævre arter ved hjælp af en træ identifikation guide.

Instruktioner

•Indstil hvis forgreningen er en løvfældende eller en nåletræ. Dette trin er let om vinteren. Nøgne grene er vejledende for løvfældende træer, mens nåletræer grene holder deres nåle hele året rundt. I andre årstider blade løvfældende gren bjørne brede, flade frem for tornede nåle. Eg, ahorn og elm er eksempler på løvfældende træ filialer. Nåletræ enheder omfatter cedertræ, fyr og Gran.

•Look på kviste kommer afsted grenen og se hvor knopper vises. Kommentar af knopper størrelse, hvor de er anbragt, farve og hvordan de er fordelt langs kvist. En sukker ahorn har f.eks en enkelt spidse bud på slutningen af filialens kvist rød eg har klynger af knopper.

•Observe placering af kviste på hver gren. Hvis grenene er overfor hinanden, er det et træ som en ahorn, Kornel, hestekastanje eller aske. Hvis grenene suppleant kan det være en gren til et Birk, eg, aspen eller ahorn. Holde notat af den forgrenede stil i notesbogen.

•Touch bark på grenen. Bemærk furet hvis det er glat, tornede, skællet eller ru. Amerikanske beach og witchhazel er eksempler på glat bark. Furet bark er set på sort valnød. Tornede bark har bogstaveligt talt udløberne vokser ud af det, skællet bark tilhører træer som hvid Birk og ru bark vises på træer som shellbark hickory. Også, detalje andre karakteristika af barken i dine noter som farve, tykkelse, hvis det peels, og hvis det har nogen aroma.

•Tag dine noter og vende tilbage til dit træ identifikation guide. Hvis du bruger et edb-version, klik på enten billeder af filialen eller særlige karakteristika fra dine noter. Hvis du bruger en bog, gå til den korrekte sektion og begynde at sammenligne de oplysninger, du indsamler.

Tips & advarsler

  • Være omhyggelig med detaljerne. Gren identifikation er lettere med mere specifikke.
  • Nogle træer, såsom Buksbom og taks, har giftige dele.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com