Busk træer

November 19

Busk træer

En busk er ofte differentierede fra et træ på grund af sin overflod af grene og korte statur. Men der er flere busk planter, der kan tjene som små træer, som de er den højere række buske og ligne træerne i figur og dannelse. Busk træer gør vidunderlige prydplanter på grund af deres attraktive blade og farverige blomstrer.

Staghorn Sumac

Staghorn sumac busk træer vokser bedst i USDA hårdførhed zoner 4 til 8, som omfatter stater som Alabama, North Carolina og Ohio. Træet udbytter klynger af blomster om sommeren, som er en gullig grøn; kvindelige sumac producere fuzzy, røde frugter midt om sommeren, og frugten er fortsat i vintersæsonen. I løbet af foråret og sommeren er blade på Staghorn sumac en grålig grønne. I løbet af efteråret vender de en flamme rød farve, som godt som slående nuancer af orange eller gul. Denne række busk træet skal tørre eller veldrænet jord, der er lidt fugtigt at trives og kan vokse i fuld sol eller halvskygge.

Fisse pil

Fisse-willow er en pryd træ busk, der dyrkes almindeligt i stater såsom Texas, Louisiana og Kansas, som falder i USDA hårdførhed zoner 6, 7 og 8. Busk træet vokser også i det sydlige Asien og Canada. Fisse piletræer vokse til at være mellem 15 og 25 fod høje i modenhed, med et opslag, der er også omkring 25 fod i bredden, ifølge Arbor Day. Busken har fuzzy brunlig-lilla rakler, eller blomstrer, der sidder på toppen af lange, slanke mørke brune grene og vises i begyndelsen af foråret. Fisse piletræer voksende hastigt buske og kræver fuld sol til at trives.

Brændende tornebusk

Den brændende busk, også kendt som den vinget Benved, har blade, der er en iøjnefaldende skyggen af mørk pink i efteråret. Træet busk også udbytter rød frugt med orange frø, og der er flere sorter af anlægget, herunder Timber Creek og Rudy Haag. Timber Creek brændende busk sorter vokser mellem 8 og 10 fod høj og er kendt for at vise attraktive orange frugt. Rudy Haag brændende buske er betydeligt mindre på 5 fod høje og prale slående røde falder blade. Planterne er hjemmehørende i Asien og kan bruges som en kant eller afdækning i landskabsdesign.

Amur Gedeblad

Amur kaprifolier er en stor busk, der vokser op til 15 fod høj og bred. Fugtig jord, der har været drænet godt er det bedste miljø for denne plante. Amur honeysuckle kræver også delvis skygge eller fuld sol til at vokse. Busk kan prale af blomster med en behagelig duft. Blomstrer er hvid men bliver gule i foråret eller sommeren. Bladene af Amur kaprifolier er en dyb skygge af jæger grøn, og bevarer deres farve hele sæsonen efterår; efteråret er også den tid, lyse røde bær begynder at dukke op på træet, som er meget tiltalende for fugle. Ifølge University of Illinois kræver Amur honeysuckle årlig beskæring til at opretholde sin størrelse og tiltrækningskraft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com