Forskelle i Salt til en afkalker System

September 12

Forskelle i Salt til en afkalker System

Vand indeholder calcium og magnesium, selvom nogle vand indeholder disse mineraler på højere niveauer, klassificere at vand som "hårdt." Hårdt vand har sådanne høje niveauer af mineraler, som det ofte efterlader en rest, som kan skade rør og apparater. Vandblødgøringsapparater er apparater, oprette forbindelse til din vandforsyning og filtrere vand, med salt til at neutralisere de skadelige mineraler. Forskellige typer af salt er mere eller mindre effektive til Afkalkningsanlæg.

Stensalt

Stensalt er bare hvad navnet lyder som klumper salt stadig i rock form. Denne type af salt er høstet fra underjordiske saltminer med minedrift teknikker. Stensalt er helt naturligt. Stensalt er den billigste salt for blødgørere, men det indeholder materiale, der ikke er vandopløselige. Dette betyder, at du skal rense ud din afkalker reservoir mere ofte når du bruger stensalt at forhindre træsko og opbygge fra biprodukter. Stensalt er skadelig for nogle vand blødgøring systemer på grund af dens høje indhold af uønskede materialer.

Solar Salt

Solar salt er en anden naturlige salt, selvom dette ikke er hentet fra miner. Solar salt er ofte høstet fra fordampet vand. Dette salt er af lidt højere kvalitet end stensalt, indeholder mindre af de materialer, der ikke er vandopløselige. Solar salt er en god mulighed for Afkalkningsanlæg behandling af meget hårdt vand, da det bidrager mindre til de regelmæssige rengøring vedligeholdelse kræves af Afkalkningsanlæg på grund af salt og hårdt vand. Reservoir rydde-out med solar salt sker mindre hyppigt end det er når du bruger stensalt.

Fordampet Salt

Fordampet salt er den højeste kvalitet salt bruges til Afkalkningsanlæg. Denne type af salt er udvundet fra den samme kilde som stensalt--en underjordisk mine. Men i stedet for minedrift klumper salt, fordampet salt er udvindes fra indskud af opløse salt. Kul eller naturgas energi bruges til at fordampe enhver fugt tilbage i salt. Denne salt indeholder lidt eller ingen materiale, der ikke er vandopløselige. Denne type af salt indeholder op til 99,9% natriumchlorid, en komponent ønskeligt opløse hårdt vand mineraler. Dette salt reducerer mængden af reservoir rydde-out du skal udføre.

Et par ord om Pellets og blok Salt

Både rock og solar salt er tilgængelige i blok og pellet form. Disse former er også brugt i Vandblødgøringsapparater, selvom ikke alle skyllemiddel systemer anbefale dem. Salt blokke og pellets er lavet ved at tilføje en selvklæbende materiale til salt til at hjælpe dem med at holde sig til den blok eller pelleted figur. Denne selvklæbende tilføjer endnu mere uønsket materiale og over langvarig brug gør afkalker funktionsfejl. Læs altid instruktionsbogen for systemet at afgøre, om blokere eller pellet salt er sikker til brug.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com