Pool alger fjernelse

November 20

Pool alger fjernelse

Opretholde en swimmingpool er en masse arbejde. Du skal holde den ren pool og de kemikalier, perfekt afbalanceret, eller du vil ende op med en alger problem. Alger kan vokse tyk og dække væggene i din pool i så lidt som en dag, hvis venstre umarkeret.

Balance din kemikalier korrekt

Den vigtigste ting du kan gøre for at slippe af alger er at afbalancere din pool vand kemikalier korrekt og holde dem på måde. Købe en kemisk test kit og test din pool vand ifølge instruktionerne i brugervejledningen, der kommer med den. Køb, på et minimum, klor-base kemisk kendt som pool "shocker," en flaske med saltsyre for når vandets pH balance er høj og soda ash når vandets pH balance er for lavt. Hvis din pool udstyr som filteret og motoren har operatøren manualer, læse dem.

Tilføj Algaecide

Når dit vand pH balance er blevet stabiliseret og du har tilføjet chokbehandling til puljen, er det tid til at dræbe alle de levende alger. Rådføre sig med en sælger i din lokale pool butik eller hardware butik og købe en algaecide, der specifikt er rettet mod typen af alger du har. Alger er normalt grøn, men de kan være sort, gul eller lyserød så godt. Kontroller, at du køber nok algaecide til at behandle uanset størrelse pool du har.

Krat poolen

Hvis du ikke allerede har en køber en høj kvalitet pool børste. Nu hvor du har dræbt algerne, it's gonna slå grå og vil blive hængende til pool vægge og gulv. Den eneste måde at få det ud er til at skrubbe det med hånden. En god pool børste til at rydde alle, at alger gonna har et håndtag længe nok til at nå dit pool gulv, og stål eller nylon børster. Begynde i den ene ende af poolen og langsomt børste op og ned pool vægge og langs gulvet. Køre din pool motor mens du gør dette, så som du børste, de døde alger får trukket ind i filteret.

Fremtidige algerne forebyggelse

Når din pool er fri for alger, chok det igen og balance din pool kemikalier mindst en gang om ugen. Købe en flydende klor dispenser og holde to tabletter på en gang i poolen. Køre din pool motor for 8 til 12 timer hver nat, og bruge en pool vakuum, der automatisk renser vægge og gulv, mens motoren kører.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com