Hvordan farvestoffet løber gratis

March 25

Hvordan farvestoffet løber gratis

Selvom du kan farve dit eget tæppe ved at købe og anvende et farvestof kit eller hyre en professionel til at gøre arbejdet, er der måder at farve tæppe gratis ved hjælp af fælles husholdningsartikler, der har tendens til at oprette pletter. Ved hjælp af forskellige pletten-producerende agenter og skabe en mangefarvet tæppe er en fantastisk måde at farve tæppe gratis og gøre eksisterende pletter på tæppet mindre mærkbar.

Instruktioner

•Undersøg de eksisterende pletter på dit tæppe. Hvis du ved, hvordan disse pletter udviklet, bruge lignende pletten agenter til multicolor dit tæppe og camouflage pletter. Samle alle de løsninger i dit hjem, der forårsager pletter. Forberede jobbet ved at fjerne alle møbler fra rummet og iførelse gamle tøj og gummihandsker.

•Bleach tæppe i tilfældig steder. Bland 1 kop af blegemiddel til 1 gallon af varmt vand og anvende bleach vand til tæppe med en gammel klud, håndklæde eller svamp. Den fortyndede blegemiddel vil trække farverne fra gulvtæppet uden at ødelægge eller opløse tæppe fibre. Anvend ikke dryppende våde håndklæder eller svampe; i stedet blot blegemiddel vand ind på gulvtæppet til en tekstureret effekt. Tillad blegemiddel steder at tørre natten over før du fortsætter dit tæppe farvning behandling.

•Gentag metoden blotting med vin og saft. Bruge forskellige farvede vine og saft og vride ud håndklæder, vaskeklude og svampe før blotting på tæppet i skiftende steder. Tillad vin og saft pletterne til tørre natten over.

•Mix pulver drink mix af forskellige farver, te blade og kaffe kværner i en beholder og drys de tørre ingredienser over gulvtæppet. Brug en sprayflaske fyldt med vand for at dæmpe overfladen af gulvtæppet efter overbrusning på blandingen af farvning materialer. Tillad tæppe til for et par timer og spray en anden anvendelse af vand til at lægge en dæmper på gulvtæppet og forårsage farvning og farvning af de tørre pulver, blade og kaffe kværner. Tillad tæppe tørre grundigt.

•Vacuum tør gulvtæppet fjerne blade, maler og pulver rester. Passere vakuum over hele tæppet 10 eller flere gange helt ophæve snavs fra dybt i tæppet.

•Shampoo tæppe til at løfte sig nogen pletter, der vil frigive frit og forhindre farvestoffet fra gnide på dit tøj og hud senere. Tillad tæppe til tørre efter den første vask og derefter shampoo igen. Returnere møblet til rummet efter gulvtæppet tørrer en anden gang.

Tips & advarsler

  • Denne metode til farvning tæppe gratis vil i sidste ende bære ud som farver fade. Denne metode vil ikke skade gulvtæppet og kan være dækket af en professionel eller selv anvendt farvestof job ved hjælp af købt tæppe farvestof.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com