Hvordan kan jeg stille min Goodman udenfor enhed?

November 22

Hvordan kan jeg stille min Goodman udenfor enhed?

Ved hjælp af en udendørs opvarmning og afkøling enhed er obligatorisk for dem, der kører central varme og køling i et hus. Selvom moderne enheder kører stille i forhold til ældre modeller, kommer behovet for at reducere støj at spille afhængigt af hvor enheden er placeret. Hvis du har en støjende Goodman udendørs enheden tæt på et vindue eller i nærheden af ofte anvendte terrasse eller dæk område, kan tilføje lydisolering foranstaltninger hjælpe kontrol enhed støj.

Instruktioner

•Installer enheden i et skyggefuldt område udenfor, sådan som under et træ baldakin af langs et hegn til at holde det cool og forhindre det i at køre for meget. Installer Goodman udendørs enheden på en robust base af mindst 1-inch tykkelse. Bruge grus nedenunder en brolagt eller konkrete base til at absorbere lyd, mens enheden er i drift. Har Goodman enhed serviceret for at rense alle turbineblade og fjerne snavs, som kan være årsag til yderligere enhed støj under drift.

•Installer en væg med lydisolering materiale foring sider tættest på Goodman udendørs enheden til at absorbere lyden bølger. Bygge en mur på mindst 1 fod højere end toppen af enheden. Holde væggen et minimum af 12-24 inches væk fra de dele af enheden med riste, lameller eller hvor kompressoren er placeret, som air flow skal forblive i takt til enheden til at fungere effektivt.

•Line bygget væggene omkring den udendørs enheden med lydisolering materiale eller lydabsorberende skum spray. Hvis du bruger en tremme hegn, spray lydisolering skum mellem alle hegn lameller til yderligere at begrænse støj.

•Plant buske og buske på den udvendige del af bygget hegnet. Bladene vil hjælpe maskere hegnet omkring Goodman enhed og også absorbere yderligere lydbølger.

Tips & advarsler

  • Efterlade en gate eller åbning i din udendørs enheden kabinet at give adgang til enheden for reparation og vedligeholdelse.
  • Forsøg ikke at flytte enheden uden hjælp fra nogen dygtige i HVAC.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com