Forlængelse ledning bekymringer

November 23

Forlængelse ledning bekymringer

Forlængerledninger, der anvendes til at tilføje ekstra længde til elektriske produkter. Du kan ikke give en tanke til farerne forbundet med forlængerledninger; men der er mange problemer, der kan opstå ved brug af dem. Tusindvis af mennesker kvæstes hvert år på grund af forlængerledninger. En række af disse skader sker til børn, som endnu ikke har nået en alder af fem år.

Slid og ælde

Elektrisk stød er en mulighed når udvidelse ledninger sikkerhedsforanstaltninger ikke følges; i svære tilfælde kan dødsfald forekomme. Disse risici gå når forlængerledninger er ikke længere i god form. Derfor skal de kontrolleres regelmæssigt for at se om de har nogen beskadigede områder. Hvis nogen del af forlængerledningen har været splittet eller har udsat ledninger bør så det erstattes lige bortrejst. Forlængerledninger, der revner på grund af alderdom bør også være skiftet ud for nyere.

Brand bekymringer

Flere ting kan føre til forlængerledninger forårsager farlige brande i et hjem eller forretningssted. Tæpper og tæpper bør aldrig placeres på toppen af forlængerledninger som dette kunne få det til at overophede og antændes. En anden ting, der bør undgås placere forlængerledningen på tværs af områder, hvor en masse mennesker vil gå over det, da det kan beskadige det; Når dette er sket bliver en forlængerledning på et højere risiko at starte en brand. Du bør også være bekymret over at sende mere strøm gennem en forlængerledning end det var bygget til at tage, da dette kan forårsage en brand.

Brænde bekymringer

U.S. Consumer Product Safety Commission, at omkring 50 procent af alle forlængelse ledning ulykker er munden burns til små børn. Disse børn bliver ofte ofre for disse typer af skader, fordi de ikke er fuldt ud klar over de farer, at udvidelse ledninger øjeblikket. Forældre med småbørn bør overveje at ikke bruge dem på alle. Men hvis de skal bruge dem så forældre anbefales at forhindre børn i at have adgang til forlængerledninger. Så snart de er færdig skal ved hjælp af dem derefter snorene være unplugged og opbevares på et sikkert sted.

Faldende bekymringer

Udover at være et sted, der kan forårsage skader på det, kan sætte forlængerledninger i områder hvor de kan blive trådt på også føre til skader, der skyldes snubler og falder. Der er en række af skader, der kan opstå fra denne herunder forstuvninger og knoglebrud. Forlængerledninger skal køres langs baseboards og strækkes ikke i det fri, hvor folk kan rejse over dem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com