Sådan nemt bygge en stor køkken-ø

June 22

"Let" og "stort køkkenø" er ikke ofte i samme sætning, når det kommer til hjem byggeprojekter, fordi så mange planer indebærer brug af komplekse tømrerarbejde joinforbindelser som mortise og tons, kiks joinforbindelser eller boliger nedskæringer. Dog kan du bygge din egen grand køkkenø ved hjælp af grundlæggende butt joinforbindelser og komme op med en robust, smuk ø, der er fuld af landlig charme.

Instruktioner

•Lay to planker 60-tommer 2 x 4 tømmer parallelt på et arbejdsoverflade på en 2-tommer kant, med 22 inches mellem dem. Indsæt en 22-tommer stykke 2 x 4 tømmer mellem enderne af de begge 60 tommers planker til at gøre et rektangel ramme, 26 af 60 inches.

•Glue enderne af de 22-tommer stykker til kanterne af 60 tommers planker, derefter bores to jævnt fordelte pilot huller, der dimensioneret til at passe 3-tommer træ skruer, gennem 60-tommers planker i enderne af 22 tommers planker. Dette er rammen forklæde af køkkenet island.

•Sæt to flere stykker af 22-tommer 2 x 4 tømmer jævnt fordelt langs rammen forklæde, men med landets 4-tommer tømmer fladt mod bordpladen og flugter med bunden af rammen. Der vil være 2 inches mellem toppen af disse støtte planker og toppen af rammen forklæde. Sikre støtte planker på plads, ligesom du gjorde forklæde ramme.

•Lay en 30-af-60-tommer bænk top fladt på arbejdsfladen, forkerte side op. Center forklæde rammen over undersiden af bænk toppen. Rammen bør være flush på enderne af bænk toppen, med 2 inches mellem den lange kant af rammen forklæde og den lange kant af bænk toppen.

•Glue forklæde rammen på undersiden af bænk toppen, derefter Fastgør det med fem jævnt fordelte træskruer gennem støtte planker til undersiden af bænk toppen--10 skruer helt.

•Lay to planker 33-tommer 2-af-6 tømmer parallelt på bordpladen, 56 inches fra hinanden. Måle op 3 inches fra bunden af plankerne og placere en 56-tommer planke af 1 af 2 tømmer på tværs af begge 2 af 6 planker med enderne af 1 af 2 planke flugter med den udvendige side af 2 af 6 planker.

•Anbring en anden 1 af 2 planke på tværs af de 2 af 6 planker 15 inches op fra først og sikkert på plads med fire 1-1/2-inch træskruer til slutningen af hver 1 af 2 planke i 2 af 6 planke. Gentag med et andet par af 2 af 6 planker og 1 af 2 planker. 2 af 6 planker er benene på køkkenet island og 1 af 2 planker dobbelt som seler og hylde understøtter.

•Center et par ben langs hver langside af rammen forklæde. Toppen af benene skal være flush med undersiden af bænk toppen, med benene stående lodret og seler på indersiden.

•Clamp benene på plads, derefter bore fire jævnt fordelte pilot huller gennem siden af rammen forklæde i hvert ben, størrelse til 3-tommer lag bolte. Sikre ben til rammen med 3-tomme lag bolte gennem pilot huller. Fjerne klemmerne og drej køkkenø oprejst, således at det stående på benene.

•Evenly plads 19-1/2-i-2 tommer lameller måler 26 inches længe over seler nedenunder bænken Forside for at oprette to hylder til køkkenet island. Der bør være omkring 1/2-inch mellem hver tremme. Sikre lamellerne på plads med en 1-tommer skrue gennem hver tremme ende i skinnen det hviler på.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com