Hvordan til at designe en tropisk Pool

November 27

Hvordan til at designe en tropisk Pool

Designe en tropisk pool som en del af omkonfigurere din baghave. Custom design giver mulighed for en boligejer at gøre et rum, der er afslappende og føles behagelig. En tropisk pool design omfatter tropiske planter og fornemmelsen af et tropisk paradis i baghaven.

Instruktioner

•Kontrollér et design af din ideelle tropiske pool ved at kigge på reference billeder og få en idé om hvad poolen burde ligne. Form af en tropisk pool varierer efter personlige præferencer og kan formes på nogen måde foretrækkes af ejeren.

•Measure baggård. Tage målinger beskriver det nøjagtige beløb af rum og form i baghaven. Måle området ideelt for poolen. Størrelsen af en pulje vil variere på den tilgængelige plads. De fleste pools skal et rum af mindst 12 x 12 fod, selvom målinger kan være mere eller mindre efter behov for plads og formen på poolen.

•Sketch baggård målinger og pool form. Tropiske swimmingpools kan formes i enhver form, foretrukne og enhver figur, der passer til baghaven. De fleste tropiske pools har en afrundet form.

•Plan ideelle dybden af poolen. Den typiske pool bør have en lavvandede ende, der er omkring 3 til 3 1/2 fod dyb og en dyb ende 10 til 12 fod i dybden. Faktiske dybde er afhængige af personlige præferencer.

•Decide på det ideelle materiale til poolen. Materiale vil ofte blive dikteret af klimaet og typen af pool. Glasfiber og gips er fælles materialer til en tropisk pool. Turkis eller blå farver er ideel til en tropisk pool.

•Tilføj naturlige sten vandfald og sten ydre område til at gå på. Selv om dette ikke er nødvendigt, vil mange tropiske swimmingpool designs har en naturlig sten vandfald eller sten-lignende fliser til at tilføje til den tropiske fornemmelse af poolen.

•Tilføj tropiske landskabspleje design. Tropiske landskabspleje, som palmer, gør den tropiske swimmingpool unik i forhold til almindelige swimmingpools. Tropiske tilbehør er en god kontakt til områder, hvor klimaet er for koldt til tropiske planter.

•Draw det ideelle landskabsdesign. Henvise til billeder som nødvendigt, indtil designet kan drages. Udformningen kan være så simpelt som at tegne en klat, blomst eller lignende små symbol og mærkning eller så kompliceret som tegning ud hele designet i detaljer. Noter om hvor planterne er placeret ifølge målinger, således at det vil være let overføres fra papir til gården.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com