Whirlpool Duet skive ikke fyldes med vand

September 8

Whirlpool Duet vaskemaskiner front-loading skiver. Funktionerne omfatter en højeffektiv vask system, elektronisk Kontrolpanel, automatisk temperaturkontrol og auto vand niveaukontrol. Trods vand niveaukontrol, kan dit Whirlpool Duet skive ikke præcist fornemme vaskeri load størrelse og aldrig fyldes med vand. Hvis du har dette problem, kan du prøve at problem løse på din egen før kalde en servicetekniker.

Instruktioner

•Look at se, om stikket er sikkert i stikkontakten i væggen. Hvis ikke, vil ikke fylde vaskemaskinen. Hvis det er, skal du fjerne og sæt stikket fast. Hvis du er bekymret at stikkontakten er dårlige, du skal blot tilslutte en anden elektronisk enhed til at teste den.

•Reach tilbage til de varme og kolde vandhane knopper på væggen for at bekræfte, at begge er aktiveret.

− bag skive til se på inlet-slangen. Hvis der er en knækket det i vaskemaskinen vil ikke kunne fyldes med vand. Ret slangen til at tillade vaskemaskinen til at fylde ud. En tilstoppet inlet valve skærmen forårsager det samme problem.

•Tjek for en udløst breaker eller blæst sikringer. En af disse kan resultere i vaskemaskinen ikke fyldes op på grund af strømsvigt. Udskiftning af sikringen eller nulstille breaker løser dette problem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com