Processen med dampdestillation for eukalyptus

November 29

Processen med dampdestillation for eukalyptus

Nogle organiske forbindelser som dem der findes i eukalyptusolie nedbrydes eller nedbryde hvis opvarmes til meget høje temperaturer. Dette kan være et problem for fabrikanter, der ønsker at isolere eucalyptus olie, fordi den mest bekvemme metode til at gøre det ville være ved destillation. Dampdestillation overvinder dette problem ved at reducere kogepunktet, så eukalyptusolie kan koges ud ved en lavere temperatur.

Blanding

Du ved allerede, at olie blandes dårligt med vand. Hvis du tager nogle vegetabilsk olie og hæld det i et glas vand, for eksempel, eller hvis du forsøger at føje vand til benzin, vil du finde de adskille i to lag. Det samme gælder for eucalyptus olie; eukalyptol, som er en af de primære komponenter af eucalyptus olie, opløser meget dårligt i vand. Under dampdestillation, eukalyptusolie og vand eller damp er kombineret i det samme fartøj eller kolbe, men de ikke, selvfølgelig, blandes ordentligt.

Opvarmning

Fartøjet er ophedet, begynder flere og flere af både vand og olie til at fordampe. Vand og olie vil koge når den samlede pres fra den kombinerede vapor fra hver er større end atmosfærisk tryk. Da dampe fra hver bidrager til denne samlede damptryk, kogepunktet er lavere for begge væsker, end det ville være for enten alene. I sidste ende, co destillation olie med vand i denne måde dramatisk reducerer kogepunktet for olien.

Produktion

Typisk er frisk eucalyptus leaf transporteret til et destilleri og placeres i en moms; rørledninger løber gennem bunden af moms langs gulvet. Låget på momsen er så lukket og steam er indført gennem rørene. Olien i damp-gennemblødt bladene er fordampet og kan blive indsamlet gennem forretninger i låget, mens garvesyre og andre uønskede komponenter i blad materialet synker gennem en afløb i gulvet til momssats.

Efterfølgende trin og overvejelser

Efter dampdestillation, olien skal være adskilt fra den kondenserede damp. Denne del er ikke svært, fordi de to elementer ikke blande; blot tilføje olie og vand til en åben tromlen vil få dem til at adskille i to lag ligesom vand og benzin, og eukalyptusolie kan være skovlede ud i toppen. Olien kan senere gennemgå yderligere rensning gennem en anden proces, der kaldes berigtigelse. Hvis du destillation af eucalyptus olie på en lille skala i et laboratorium, men ville et alternativ til damp destillation være vakuumdestillation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com