Sådan Treat sår på en Avocado træ

November 29

Avocado træer producere den populære frugt, at folk elsker at bruge til salater, dip og snacks. Storstilet avocado avlere bruge områder som sydlige Californien til at vokse træerne og høste tusindvis af værdifulde avocadoer. Som enhver træ, er avocado træer sårbare over for skade. Et træ "såret" er defineret som en split i barken, der udsætter træets indre træ. Dette kan skyldes fugle, insekter eller simpel opdelinger.

Instruktioner

•Anvend en kniv til at skrabe nogen døde eller beskadigede bark fra træet avocado er sår. Dette kan forstørre såret. Skrab bark ud, indtil du har nået et sted, hvor både træ og bark er ubeskadiget. Sundt træ og bark vil fremme helbredende vækst over såret.

•Spread et sår behandling på den beskadigede del af avocado lemmer. Denne behandling vil desinficere området, forhindre rot og fremme heling. Altid følge producentens anvisninger ved blanding og brug af sår behandling.

•Klippe væk alle døde eller døende blade til at give træet for at spare energi for at helbrede sig selv. Også fjerne eventuelle dødt træ og græs fra jorden omkring træet avocado. Døde vækst kan havnen insekter, som vil drage fordel af en avocado træ sår til at fodre på dens mørt træ eller lægge æg.

Tips & advarsler

  • Befrugte og vedligeholde din avocado træet for at forhindre fremtidig skade og give det en god chance for helbredelse.
  • Sår, som ikke behandles kan henfalde. Selv med behandling, kan sår føre til forfald.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com