Hvordan man kan sætte Vinyl støbning omkring et badeværelse spejl

February 13

Prunkløst badeværelsesspejle kan gøre rummets indretning vises behov for moderne opdatering. Entreprenører og byggevirksomheder installere regelmæssigt store, firkantede stykker spejlglas som badeværelsesspejle på grund af deres problemfri installation og lave omkostninger. Gør-det-selv kan bruge billig stykker af vinyl støbning at ramme badeværelse spejl, som omdanner den grimme plade glas til noget stilfuldt. Vinyl molding fås i forskellige farver og stilarter. Varigt vinylmateriale kræver ikke slibning, grunding og maleriet som traditionelle træ møbellister, som kan fordreje og skræl på grund af den badeværelse høj luftfugtighed.

Instruktioner

•Measure badeværelsesspejlet med et målebånd top bredde. Bemærk denne beregning på et ark papir med en pen. Gentag denne proces for de resterende tre sider af spejlet, mærkning hver beregning til sin afstemt side. Spejlglas spejl kan ikke har tilsvarende målinger på alle fire sider på grund af manufacturing fejl. Noterer sig hver side vil sikre du har korrekt størrelse stykker af vinyl støbning.

•Tag på øjet beskyttelsesbriller og handsker. Skær hvert stykke af vinyl molding, ifølge de skriftlige målinger med en rundsav. Label på bagsiden af hvert stykke af støbning med antallet af de tilsvarende spejl side.

•Tag spejl klip at holde glasset fast mod væggen. Én ad gangen, skru spejl klip fra væggen med en skruetrækker. Brug én hånd til at skrue clips, mens anden hånden holder spejlet mod væggen. Hvis spejlet forbliver sikker mod væggen uden klip, så limen er på bagsiden, så gå til trin 5. Vippe spejle, der har kun klip for vedhæftet fil ud fra væggen, så bagsiden er synlige. Brug begge hænder til at holde glasset fra at falde og bryde.

•Hold spejlet vippes ud, mens du klemme vandtæt konstruktion lim på bagsiden. Placere badeværelse spejl tilbage til sin oprindelige position. Skubbe forreste del af spejlet, med begge hænder, for at sikre, at limen har stærk kontakt med væggen. Hold glasset mod væggen, mens en helper gælder maler tape rundt hver side at sikre. Space strimler af malerens tape 2 - eller 3-inches fra hinanden langs hver side. Fjern bunden klip med skruetrækkeren og lad limen hærde i 24 timer.

•Drej vinyl molding stykker ansigt-side ned på en flad overflade. Anvende en bugtet linje af den vandafvisende lim på bagsiden af et stykke af vinyl støbning. Match vinyl stykket til sin tilsvarende kant på det badeværelse spejl, ifølge den støbning mærker. Tryk på vinyl molding mod glasset, foring af spejlet kanter med vinyl støbning sammen.

•Tape vinyl molding i sted med den maler tape og gå videre til de resterende tre sider. Tillad den vandfaste lim 24 timer til at helbrede.

•Fjern maleren tape og brug all-purpose caulk for at udfylde eventuelle huller eller spaced-out leddene. Glat caulk flugter med vinyl molding, ved hjælp af din finger, og lad caulk tørre i fire timer. Matche farven på tørrede caulk, at vinyl molding med maling, ved hjælp af en kunstners pensel.

Tips & advarsler

  • Lå i toppen af badeværelse spejl på brystet, således at begge hænder frie til at anvende den vandfaste lim.
  • Marine lim er en passende erstatning for de vandfaste lim.
  • Hjem forbedring butikker tilbyder firkantet rosette blokke, der kan tilføje et andet element af stil når limet til hvert hjørne af badeværelse spejl. Disse rosetter er træ og malet at matche farven på vinyl støbning.
  • Altid holde rundsav slukket og unplugged mens det ikke er i brug.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com