Hvad dræber en septiktank?

November 30

Hvad dræber en septiktank?

En septiktank er et stort cement container, der generelt er begravet under jorden. Beholderen bruges til at lagre spildevand og andet affald, mens det er at være nedbrydes af bakterier. Efter nedbrydning, er spildevand og affald drænet som en del af septiktanke system. Septiktanke er generelt bruges af huse og bygninger, der ikke er tilsluttet vigtigste spildevand linjer og systemer.

Oversvømmelser

Oversvømmelser kan dræbe septiktanke. I områder udsat for de seneste oversvømmelser, om minimal eller svær, kan blive beskadiget eller helt ødelagt, hvis der ikke træffes visse forholdsregler. Oversvømmelser, der forårsager septiktank at være fuldstændig neddykket eller dækket i vand kan ødelægge tankens pumpe eller lift system. Pumpe tanken efter oversvømmelser tilbage kan gemme en septiktank.

Trærødder

Trærødder kan vokse i flere retninger, hvoraf nogle kan afbryde spildevand linjer og forårsage septiktank sikkerhedskopier. Rødderne dræbe septiktanke ved indtastning af drainfield linjer og tilstopning dem. At fjerne træ rødder danne septiktank linjer kræver enten kobber sulfat krystaller, som dræber rødderne, eller manuel eller mekanisk fjernelse. Undgå placering af septiktanke og linjer nær træer forhindrer skader tanken af trærødder.

Afskum og fedt

Septiktanke skal være ren i orden for ordentlig dræning og nedbrydning. Hvis udskud er tilladt at bygge i septiktank, kan det blokere linjerne tank og forhindre ordentlig dræning. Også, hvis fedt bygger i tanken, vil det sive ud drainfield linjer og få dem til at mislykkes. Dette skyldes, at fedt og udskud disallow nedsivning af affald og spildevand. Måling udskud tykkelse med jævne mellemrum lader septiktank ejere og operatører ved Hvornår rengøring er nødvendig.

Slam

På grund af udformningen af alle septiktanke, over tid, hober slam sig op i bunden af tankene. I kolde klimaer, slam samler hurtigere end i varme klimaer. Hvis slammet ikke overvåges eller fjernet, septiktank bliver ubrugeligt og sikkerhedskopier vil forårsage apparater som toiletter og endda synker til at blokere eller overløb. Selv i varmere klimaer, vil negligerer slam niveauer i septiktanke i sidste ende dræbe tanken og kræver dyre og tidskrævende reparationer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com