Støbejern stegepande sikkerhed

November 30

Støbejern skillets er kendt for deres selv madlavning evne, og du kan gøre disse høj-varme retter som stegt kylling i dem uden at bekymre sig, at varmen vil warp din stegepande. Støbejern skillets er absolut holdbart Køkkengrej, der vare lang tid, hvis du tager dig af dem. Der er nogle sikkerhed fakta, selv om, at du behøver at vide før madlavning noget i en af disse skillets.

Krydderier

Din støbejern stegepande har en ru overflade, og det skal krydres før det vil koge jævnt og undgå rust og tæring fra sure fødevarer. Sæson din støbejern stegepande af belægning på indersiden med vegetabilsk olie og bage til 300 grader Fahrenheit i en time. Gentag denne procedure en gang. Olie indvendige og udvendige overflader på en regelmæssig basis. Brug ikke animalsk fedt, da det kan gå harsk.

Køkkenredskaber

Bruge plast eller træ redskaber, der ikke vil skrabe krydderier fra støbejern stegepande. Du kan fortælle Hvornår krydderier har slidt off eller Hvornår stegepande har ikke været krydret ordentligt fordi madlavning fødevarer vil holde sig til stegepande.

Jern forbrug

Madlavning i en støbejern stegepande tilføjer jern til den mad, du er ved at forberede. Der kan være gode nyheder for folk, der ikke får nok jern i deres kost. Men andre, der har problemer med høje jern niveauer skal ikke koge i disse skillets. Ifølge Mercola.com, kan en støbejern stegepande udvaskes 2817 mg/L jern i din mad, som findes i dets 2009 tungmetaller udvaskning test.

Vægt

Støbejern skillets er tunge, nogle vejer omkring 5 lbs. Mens denne vægt kan være en fordel, når det kommer til jævnt madlavning, kan det være en hel fare, hvis du taber det. Det er tunge nok til at break knogler eller forårsage svær blå mærker. Den indvendige og udvendige oliering kan også gøre stegepande glatte og let at falde.

Varme

Støbejern skillets lede varme meget godt og holde fast i denne varme i lang tid. Du kan også bruge andre pander med isoleret håndtag, men glem ikke at handle på en støbejern stegepande er også støbejern. Snuppe en hot støbejern stegepande håndtag kan forårsage alvorlige forbrændinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com