Behandling af meldug i et ventilationssystem

December 1

Behandling af meldug i et ventilationssystem

Meldug er en type svamp, der trives i fugtige miljøer. I fugtige klimaer er det ikke ualmindeligt at finde meldug på kælder gulvbrædderne og badeværelse vægge eller voksende inde i varme, air condition og andre ventilationsanlæg. Tilstedeværelsen af meldug i et ventilationssystem kan forårsage ubehagelige lugte og er en kendt sundhedsfare.

Professionel rengøring

Når der er betydelig mug vækst på synlige dele af dit ventilationssystem, kan du sikkert antage, at meldug er også til stede på sektioner, der ikke er synlige. Professionel rengøring anbefales derfor at fjerne alle skimmel og meldug fra dit luftkanaler og ventilationssystem.

DIY behandling

Rengøring af luftkanaler og Air-condition ventilationskanaler med en opløsning af 1 kvart varmt vand og 2 tbsp. er klor blegemiddel en effektiv måde at rense meldug steder og fjerne meldug-relaterede lugt. Holde din aircondition afløbsrør og drypbakken, ren og klar. Sikre at ventilation system filtre er rene og ændre dem på regelmæssig basis. Overvej at bruge en affugter til at fjerne overskydende fugt fra luften inde i dit hjem.

Overvejelser

Hvis de miljøforhold, der forårsagede mug vækst ikke er korrigeret, skal meldug gentages. Affugtning, ordentlig udluftning og regelmæssig rengøring med en opløsning af klor blegemiddel og vand kan hjælpe med at holde problemet i skak.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com