Hvordan til at designe en gård med Yaupon Holly buske

December 1

Yaupon holly buske eller Ilex vomitorias, er populære landskab planter til deres dekorative bær, bleg grå til hvid-farvet bark og evne til at vokse i en bred vifte af jord. Det er vigtigt, når du udformer en gård med Yaupon holly buske at huske på de modne plantehøjde 10 til 20 fod. Placere en busk i et område, der ikke kan rumme sin modne højde resultater i skulle transplantation eller skære ned anlægget.

Instruktioner

•Measure din ejendom linjer for at oprette en base plan. Disse målinger hjælpe dig med at beslutte hvilke områder er stor nok til Yaupon holly buske. Trække landskabet på et stykke millimeterpapir og angive på base planen målinger og firkantede optagelser af gården. Nogenlunde tegne fast objekter såsom indkørsler, garager, hus og swimmingpools.

•Walk omkring gården. Angive på de base plan områder, der modtager fuld skygge, delvis skygge og fuld sollys. Yaupon holly buske vokser bedst i halvskygge til fulde sollys områder. Mens du går rundt, beslutte, hvis du vil bruge Yaupon holly buske som modellen planter, der grænser op til buske eller ramme forreste del af huset.

•Draw på den base plan hvor du vil plante Yaupon holly træer. Kig ud fra windows inde i hjemmet til at se om du kan se disse områder. Det er vigtigt for gartnere til at designe deres landskab, så det er synligt fra inde i hjemmet.

•Sæt busk i beholderen i de områder, som du vil plante. Stå tilbage til at få en idé, hvis placering virker for din smag, smelter sammen med resten af landskabet eller opfylder behov såsom oprettelse af privatlivets fred.

•Dig et hul, der er dobbelt størrelse af rodklumpen og på den samme dybde som holly blev plantet i beholderen. Placer holly inde i hullet og pack jorden omkring sin base. Hvis du vil oprette en hæk, planter plads 18 til 30 inches fra hinanden. Undgå at placere holly træer for tæt til enhver struktur. Yaupon hollies vokse til en bredde på otte til 12 fod.

Tips & advarsler

  • Vælge en Yaupon holly busk sort, der matcher din smag. Planterne kommer i dværg, gråd og kolonneformat sorter.
  • Undgå beplantning Yaupon hollies i områder hvor de ikke modtager mindst en halv dag i solen, fordi skygge reducerer deres frugtproduktion.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com