Den bedste måde at reparere slidte beton

December 2

Beton, som enhver overflade, vil slides ned med tiden. Små revner vil danne og spredes med vægt, spænding og varme og kolde udvidelse og sammentrækning af cement sig selv. Når dette sker, den betongulv kan enten være erstattet--hvilket er tidskrævende og kostbare-- eller kan repareres med en bred vifte af forsyninger og produkter på markedet.

Genforsegling konkrete

Undertiden genplombere simpelthen beton, der er ikke alvorligt skadet det kan være til at se så godt som ny. Genforsegling beton vil give de tidligere slidte konkrete en ensartet farve og konsistens, som det kan have tabt over tid, og det vil forblive sådan i tre til fire år i mange tilfælde, ifølge resealconcrete.com. Overfladen af slidte betonen er første power vasket, mindre revner er repareret, så der er ingen løse stykker og derefter af harpiks-baseret sealer anvendes, i flere lag.

Super Patch beton

Super patch konkrete er en vandtæt to-komponent smørbare konkrete blanding, der vil dukke op igen op til tre inches i én applikation. Det leveres i pulverform sammen med en limning væske, der er blandet med pulveret. Blandingen vil forblive vådt og brugbar for et par dage hvis holdt i et køligt tørt spand. Programrettelsen super konkrete også krybe ikke som det tørrer og er perfekt til slidt eller smuldrende beton, som det har en selvklæbende kvalitet, der vil bogstaveligt talt lim stykker af løs beton tilbage på plads. Det kan anvendes med en murske eller kit kniv og bør formentlig anvendes i flere lag. Syv pounds dække omkring tre kvadratfod.

Epoxy reparation mørtel

Epoxy reparation mørtel kan bruges på alle former og overflader af beton, som huller i gulve, revner i trappen og en forskel mellem to niveauer af beton. Det kan også bruges til problemfrit mørtel Tilføjelser til betongulv selv, ligesom styreskinner, tagrender eller skydedør spor. De fleste epoxy reparation mørtel ikke krybe når det tørrer, så sørg for du købe et mærke, som angiver dette. Hvad er bedst om epoxy reparation mørtel er, at dens bøjningsstyrke er otte gange med faktiske beton, ifølge watco.co.uk, med andre styrke sammenligninger også højere, hvilket betyder, at ikke blot vil det ikke bære, det vil gøre resten af den stærkere betongulv og beskytte den mod slid og ælde. Denne epoxy mørtel kan anvendes med en murske eller stor spartel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com