Sådan foretages fejlfinding af et klimaanlæg

December 3

Sådan foretages fejlfinding af et klimaanlæg

Fejlfinding en central klimaanlægget, der forårsager problemer i levering af kølig luft inde i dit hjem omfatter udfører en række trin, at indsnævre de mulige årsager til systemnedbrud, fører mod en diagnose og eventuel udbedring af problemet. Mange af de problemer, der er let foretaget fejlfinding er også nemme at reparere. Når du bevæger dig længere nede vil udelukkelsesmetoden, potentiale stige for nødvendigheden af at kalde på en reparation professional.

Instruktioner

•Kontrollér indstillingen magt/funktion og indstillingen af termostaten hvis du forsøger at foretage fejlfinding af et system, der ikke synes at være arbejder på alle. Indstillingen af termostaten kan har været reguleret af et andet medlem af husstanden til en indstilling uden for den omgivende tærskel, hvilket betyder, at systemet vil ikke tænde. Hvis parameteren magt/funktion er slået fra eller indstille til den forkerte indstilling, fungerer systemet ikke fordi det er slukket. Indstil på den korrekte indstilling--cool i varmt vejr eller varme i koldt vejr-- og nulstille termostaten til en behagelige omgivelser. Medmindre den omgivende temperatur er nær for indstillingen af termostaten, du valgte, skulle klimaanlægget komme indenfor et par sekunder.

•Head til panelet vigtigste service hvis trin 1 ikke løser problemet. Afhængigt af hvilken type af elektrisk service panel du har, ser for enten en blæst sikring eller en udløst circuit breaker. Erstat en blæst sikring med en ny eller reset den kredsløb afbryderen.

•Tag ud af luftfilteret eller filtre efter du har slukket et system, der ikke synes at operere på normal effektivitet. Kør ikke klimaanlægget uden filter i sted; erstatte et snavset filter eller vaske en genanvendelige filter og læg det tilbage i position før du tænder enheden. Vedhæfte en pensel til din støvsuger og suge op snavs, støv og snavs, der kan tilstopning gitter boliger dine filtre.

•Ansigt udenfor og inspicere kompressor enhed. Se efter tegn på airflow obstruktion. Fjerne vinstokke klatre op på ydersiden af enheden. Beskære tilbage enhver vegetation, der handler for at blokere frie strøm af luft. Kig ind gitre beliggende på toppen af udendørs enheden for at se, hvis nogen fremmed objekt forstyrrer bevægelse af ventilatoren. Hvis du ser en obstruktion, fjerne det øverste panel med en skruetrækker og nå i at frigøre obstruktion efter at sikre, at du har slukket magt til klimaanlægget på panelet vigtigste service. Tape et notat fortæller andre, at du tjekker systemet og at de er ikke at tænde air conditionere eller nulstille afbryderknappen.

•Tjek for fordamper dræning i den indendørs enhed hvis din air conditioner er problemer med blæser. Look for vand, der drypper fra den nederste ende når airconditionanlægget kører. Fjern den plast tape, der holder pipe fælden til albueleddet. Skyl fælde med vand fra en haveslange, derefter hælde en spiseskefuld af blegemiddel i fælden. Brug nye tape til at vedhæfte fælde til fælles.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com