Sådan installeres en udendørs beholder

July 10

Foråret er den perfekte tid til at gøre alle de job, du er kommet op med hele vinteren lang. Tilføjelse af en stikkontakt på ydersiden af dit hjem er en glimrende måde at gøre din udendørs opgaver lidt lettere. Fra plugging i et boom boks til at lytte til musik, mens du svajer i din hængekøje--til at have en praktisk outlet til din elektriske ukrudt whacker--en udvendig stikkontakt kan være et værdifuldt supplement til dit hjem. Det kan være en kompliceret procedure at opnå-- men bare Følg disse enkle tips og du vil blive drevet op på ingen tid. Her er hvordan du installerer en ekstern beholder.

Instruktioner

Sådan får du El ydersiden

•Find et nemt sted at bringe elektriske uden for hjemmet. Ideelt set bør det være tæt på det elektriske panel.

•Når du finde placeringen, skal du markere mindst tre inches væk fra eventuelle strukturelle udformning. Dette vil være, hvor du vil bore din adgang hul. Vedhæfte spade smule (eller murværk bit, afhængigt af det materiale, du boring gennem) og bore adgang hul gennem header tværbjælke eller udvendige væg (alt efter hvad der gælder for dit job). Bær altid øjenbeskyttelse, når boring.

•Tag center knockout på samledåsen og montere boksen over adgang hul så den liner op med hullet efterladt af knockout.

•Køre den dit kredsløb til samledåsen. Fjerne en side knockout på samledåsen og installere kabelstik. Derefter køre dit afdeling kredsløb i samledåsen og Fastgør det ved at stramme skruerne på kabelstik. Holde kredsløb ud indtil du er færdig med den fuld installation. Hvis du har brug for hjælp til at tilføje et nyt kredsløb til din elektriske panel box, bare tjek linket i nedenstående ressourcer.

•Outside, Find boret adgang hul og bruge en conduit brystvorte for at bridge forbindelsen mellem indersiden samledåsen og LB montering, som vil være udenfor. LB montering skal monteres lodret.

Sådan køres UF kabel

•Fra det punkt, hvor din LB montering er placeret, afstikke en grøft til området hvor du ønsker dine eksterne beholder skal placeres. Bruge en forhammer til hammer i træ stakes langs grænsen skyttegrav. Derefter køre mason's streng for at lave en skitse af renden.

•Brug skovl til løft forsigtigt den øverste lag af sod fra skyttegrav. Derefter gå videre til at grave renden til en dybde på 18 inches (12 inches er tilladte, hvis kredsløbet er mindre end 20 amp og det er beskyttet af en GFCI beholderen eller afbryder).

•Fra bunden af LB montering, tilslutte en conduit feje så det bøjer i renden. Tilslut en plast bøsning til slutningen af feje til at forhindre UF kabel fra at være hakker. Gør det samme i anden enden af den grøft, hvor forretningen skal placeres.

•Køre den UF kablet gennem renden og i LB montering. Køre det lige igennem LB og ind i indersiden samledåsen. På punktet i den grøft hvor UF kabel ind feje bøje, gøre en let bøjning i kablet for at give nogle slack. Dette vil medvirke til at reducere stress på linjen.

•Fyld renden og Udskift det øverste lag af sod. På det punkt, hvor du vil installere den udendørs beholder, kan du installere en fritstående post eller bruge en udendørs boks tilsluttet to længder af stive conduit i beton. Enten metode virker, men du ønsker at sikre, at programmet er robust.

Sådan installeres udendørs beholderen

•Hvis du tilslutter boksen vejrfast til et dæk eller fritstående bogføre, derefter vedhæfte en længde af stiv ledning til bunden af boksen, køre UF kabel gennem det og i boksen outlet og forbind anden enden af kanalen til conduit Skorstensfejeren kommer op af jorden.

Uddelingen conduit til træ post ved hjælp af røret stropper og skrue boksen outlet direkte ind i skoven. Hvis du bruger den stive conduit i konkrete metode, derefter vedhæfte boksen ved hjælp af en kompression montering og husk at installere en plast bøsning over conduit ende inde i boksen for at forhindre skamfiles ledningerne.

•Strip den ydre kappe af UF kablet ved hjælp af de elektriske ledning strippere. Skåret væk enhver overdreven wire og bruge wire strippere for at fjerne omkring 3/4 inches af isolering fra hver ledning. Gør din forbindelser på GFCI beholderen, Pak det med elektrisk tape og sikre outlet til boksen. Næste, installere vejrfast skum pakning og dækning. For mere grundig vejledning i installation af en GFCI stikkontakt, Tjek linket i nedenstående ressourcer.

•Head tilbage inde og gøre dine forbindelser i samledåsen. Slut op ved at gøre dine forbindelser på det elektriske panel (hvis du kører en helt ny kredsløb) og slå breaker igen. Gå tilbage til din udvendig stikkontakt, skal du trykke på knappen "Nulstil" på GFCI stikkontakt og teste det for magt. Nu, få ud af hængekøjen, et glas saftevand og bare slappe af. Du har fortjent det!


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com